ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντιδράσεις στην αύξηση του ΦΠΑ, από το Σύλλογο...


...Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου αντιδρά στην επίσπευση της κατάργησης των μειωμένω συντελεστών ΦΠΑ.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Αγαπητοί συμπολίτες, Θα έχετε πληροφορηθεί ήδη την απόφαση της κυβέρνησης να ισχύσει η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ από την 01/10/2015, ενώ υπήρχε η δέσμευση στην περιοχή μας να ισχύσει μετά τις 31/05/2016. 
Είναι περιττό να αναφέρουμε τις επιπτώσεις στην ζωή όλων μας αλλά και στις επιχειρήσεις το θέμα αυτό, έχει αναλυθεί από ειδικούς με λεπτομέρειες. 
Η επίσπευση της εφαρμογής του όμως στην Δωδεκάνησο, θεωρούμε ότι αποτελεί το αποκορύφωμα της έλλειψης σεβασμού προς τους κατοίκους των νησιών.
Η συνολική νησιωτική πολιτική (αν υπήρχε ποτέ) δείχνει πλήρη άγνοια της πραγματικότητας αν όχι δόλο. 
Αυτό έχει φανεί περίτρανα και με την πλημμυρίδα των μεταναστών – προσφύγων στα νησιά μας και στην αντιμετώπιση που είχε το γεγονός από τα κυβερνητικά στελέχη. Θεωρούμε ότι αρκετές ήττες υπεστήκαμε. 
Είναι καιρός πια να αντιδράσουμε καίρια και αποτελεσματικά, ως φορείς αλλά και ατομικά, προκειμένου να ματαιωθεί η παραπάνω απόφαση και ισχύσει όπως αρχικά είχε σχεδιασθεί. 
Ο Πρόεδρος Γιώργος Ματσίγκος
Ο Γραμματέας  Βαγγέλης Μουστακάκης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video