ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

TUI: Ισχυρές επιδόσεις και αλλαγή του σχεδίου της για τον μελλοντικό ρόλο του Peter Long

 

 - Δυναμικά κινούνται οι πωλήσεις για το Καλοκαίρι του 2016

 

Για αύξηση των κερδών της από 12,5% έως 15% φέτος, με τις πωλήσεις να είναι αυξημένες περισσότερο από μία ποσοστιαία μονάδα και τις μέσες τιμές πώλησης πάνω από δύο ποσοστιαίες μονάδες και αλλαγή των σχεδίων της όσον αφορά στον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου της, Peter Long, κάνει λόγο η TUI... 
Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τις επιδόσεις του tour operator, οι επικεφαλής του, Peter Long και Friedrich Joussen, επισημαίνουν ότι, οι κρατήσεις και οι μέσες τιμές πώλησης είναι αυξημένες σε σχέση με το προηγούμενο έτος. 
«Ο χειμώνας 2015/16, όπως όλα δείχνουν, θα εξελιχθεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, ενώ ιδιαίτερα δυναμικό ξεκίνημα παρουσιάζουν οι πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαίρι του 2016», τονίζουν οι κ.κ. Long και Joussen.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τον χειμώνα οι κρατήσεις εμφανίζονται αυξημένες κατά 8%, αποτέλεσμα της δυναμικής ανάπτυξης μακρινών προορισμών, που επιτεύχθηκε από την επέκταση του στόλου των Boeing 787.
Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα εμφανίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο σε επίπεδο πληρότητας, όσο και αποδόσεων, παρά τον αντίκτυπο που είχαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τυνησία τον Ιούνιο. 
Παράλληλα, παρατηρείται μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις της κρουαζιέρας μετά την έναρξη λειτουργίας του κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 4, τον Ιούνιο. 
Αυτό το καλοκαίρι, το 69% των πωλήσεων της TUI, αυξημένες πάνω από δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο έτος, προήρθαν μέσω ελεγχόμενων καναλιών και το 39% των κρατήσεών της, αυξημένες κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες, προήλθαν από το διαδίκτυο. 
Η ετήσια οικονομική έκθεση της TUI, με τον απολογισμό του ομίλου θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου 2015. 
Παράλληλα, η TUI εγκαταλείπει την πρότασή της ο διευθύνων σύμβουλός της, Peter Long, να διοριστεί στη θέση του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου το επόμενο έτος, προκειμένου να συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στη συγχώνευση της TUI Travel στο Ηνωμένο Βασίλειο με την TUI AG. Έτσι, ο κ. Long προτείνεται να εκλεγεί ως μέλος του εποπτικού συμβουλίου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση του 2016.
Σύμφωνα με την TUI, η αλλαγή αυτή προκύπτει από την έντονη εμπλοκή του Peter Long στη διαδικασία συγχώνευσης TUI Travel UK με την TUI AG. «Ο κ. Long πρέπει να εκλεγεί στο εποπτικό συμβούλιο, βάσει πρότασης της TUI AG στους μετόχους που κατέχουν το 25% του δικαιώματος ψήφου. Δύο, μάλιστα, από τους μεγαλύτερους μετόχους έχουν, ήδη, εκδηλώσει την υποστήριξή τους», σημειώνει η εταιρία. 
Επιπλέον,, το εποπτικό συμβούλιο θα προτείνει τον καθηγητή Dr. Klaus Mangold και τον Sir Mike Hodgkinson να συνεχίσουν τον ρόλο τους ως πρόεδρος και αναπληρωτής πρόεδρος, αντίστοιχα του Εποπτικού Συμβουλίου για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video