ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

4 στα 10 χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης είναι ελληνικά!!!


- Μπράβο στο Γιώργο Χατζημάρκο που όρθωσε το ανάστημά του 
- Δείτε την έρευνα εδώ

Ρόδος, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Κέρκυρα, περιλαμβάνονται στα 10 χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης, σύμφωνα με την έρευνα Worst Airports in Europe 2015. 
Μάλιστα το αεροδρόμιο της Σαντορίνης καταλαμβάνει την δεύτερη θέση (!!!), της Ρόδου την 3η, του Ηρακλείου την 4η και της Κέρκυρας την 6η. 
Κατά τα λοιπά είμαστε υπερήφανοι για τα αεροδρόμιά μας (sic) και δεν θέλουμε να "ξεπουληθούν"... 
Μάλιστα στο σήριαλ με την ιδιωτικοποίηση αεροδρομίων παρενέβη το ΕΠΑΜ της Ρόδου το οποίο επιτίθεται στον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος πήρε θέση υπέρ της. 
Ανεπαρκείς υποδομές, ανύπαρκτες υπηρεσίες, έλλειψη καθαριότητας, είναι μερικά μόνο από τα θέματα που αναδεικνύει η έρευνα.
Δείτε την έρευνα  εδώ

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ
"Με έκπληξη διαβάσαμε και πληροφορηθήκαμε την παρέμβαση του φερόμενου ως περιφερειάρχη Δωδεκανήσου αναφορικά με την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Fraport στο αεροδρόμιο της Ρόδου.
Ο κύριος Χατζημάρκος που εμφανίζεται ως περιφερειάρχης, θα έλεγε κανείς ότι θα έπρεπε να είναι ο πρώτος στην προάσπιση των συμφερόντων του Δωδεκανησιακού λαού. Αντί γι' αυτό όμως προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στους νησιώτες μιλώντας για αξιοποίηση -ιδιωτικοποίηση, μιλώντας για ακραίες ιδεολογίες και για την αλήθεια που είναι στη μέση... μας είπε ότι «αυτοί που με τα πανό αντιστέκονται, στο ξεπούλημα, ανάμεσα τους και το Επαμ Ρόδου, είναι η αιτία του ξεπουλήματος...» Ας απαντήσει ο κύριος Χατζημάρκος σε μερικές πολύ απλές ερωτήσεις :
Πρώτον, - Το αεροδρόμιο της Ρόδου συνεισφέρει στον κρατικό κορβανά από 50 έως 60 εκατομμύρια ετησίως. Τα χρήματα αυτά είναι πολύ περισσότερα από τα έσοδα από όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Ρόδου μαζί! Αυτά τα έσοδα με ποιόν τρόπο θα αντικατασταθούν υπέρ του Δωδεκανησιακού και Ελληνικού λαού ;
Δεύτερον, - Γνωρίζει ο κύριος Χατζημάρκος ποια είναι διαφορά της λέξης επένδυση με τη λέξη υφαρπαγή; Γνωρίζει ποιά είναι η διαφορά της λέξης ιδιωτικοποίηση με τη λέξη κρατικοποίηση υπέρ άλλου κράτους.; Γνωρίζει ότι η fraport είναι κρατική εταιρεία γερμανικών συμφερόντων και αν το γνωρίζει γιατι μιλάει για ιδιωτικοποίηση; Γνωρίζει ότι ακόμα κι η δωσίλογη κυβέρνηση του Τσίπρα δεν θεωρεί συμφέρουσα την πώληση των αεροδρομίων αλλά αναγκάστηκε να υποχωρήσει εκβιαζόμενη από τους Γερμανούς στη διαπραγμάτευση του καλοκαιριού; Υπό ποιούς όρους και συνθήκες κάτι τέτοιο είναι συμφέρον όταν η κυβέρνηση σου το αποδέχεται υπό το καθεστώς εκβιασμού;
Τρίτον, - Γνωρίζει ότι πρόσφατα με χρήματα του ελληνικού λαού παραδόθηκε η νέα πτέρυγα στο αεροδρόμιο; Γνωρίζει ότι τα χρήματα από τα κέρδη χρήσης του αεροδρόμιου της Ρόδου δεν επιστρέφουν σε αυτό με αποτέλεσμα η ποιότητα των υπηρεσιών του αεροδρόμιου μας να μην είναι αυτή που θέλουμε για τον Ελληνικό λαό και για τα εκατομμύρια επισκέπτες μας ; Γνωρίζει ότι αυτό συμβαίνει με πολιτική επιλογή των εκάστοτε υπουργών με τους οποίους χαριεντίζεται, και όχι με απόφαση των εργαζόμενων η των πολιτών ;
Συγκεκριμένα, τα κέρδη από τη χρήση του αεροδρομίου αποδίδονται στο ελληνικό Δημόσιο και αυτό κρίνει , αν θα τα χρησιμοποιήσει σε άλλες ανάγκες του ελληνικού κράτους ή θα επενδύσει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ίδιου του αεροδρομίου. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Νέα Δημοκρατία τα τελευταία 10 χρόνια που είχαν την ευθύνη στο υπουργείο μεταφορών έκριναν ότι, οι κυλιόμενες σκάλες στο αεροδρόμιο της Ρόδου έπρεπε να είναι χαλασμένες !!!
Το ελληνικό Δημόσιο με πολιτική του απόφαση δεν επιστρέφει επί δέκα χρόνια στο αεροδρόμιο της Ρόδου 100.000 € από τα 50 εκατομμύρια που ενθυλακώνουν κάθε χρόνο, για να φτιαχτεί η καταραμένη σκάλα που στοιχειώνει και ταλαιπωρεί ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία. Άρα !... πρέπει να το χαρίσουμε στους Γερμανούς!
Τα δεκατέσσερα αεροδρόμια δίνουν στο χρεοκοπημένο μας κράτος κάθε χρόνο 500 εκατομμύρια και τα ξεπουλάμε για 1,2 δις!
Μπράβο σας ωραία επένδυση!
Είστε και από τον ιδιωτικό τομέα, τρομάρα σας!"


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video