ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιάννης Μουζενίδης: Μεγάλο βήμα οι πτήσεις στη Σμύρνη


Η επίσημη πρώτη της αεροπορικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Σμύρνης, με την Ellinair, έγινε χθες, με μια πτήση που τα είχε όλα:
Τις αρχές της Θεσσαλονίκης, με πρώτο το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, την εντυπωσιακή υποδοχή των Τούρκων σε ένα εξαιρετικό αεροδρόμιο, που καλό θα ήταν να δουν οι Έλληνες "αρμόδιοι", μια πολύ όμορφη και σεμνή τελετή, τον Γιάννη Μουζενίδη να ανακοινώνει τα σχέδια και τις προσδοκίες της εταιρίας και τον Μπόρις Μουζενίδη να παρακολουθεί χαμογελώντας...
Αυτό που "έγραψε" πάντως στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ήταν η δήλωση Μπουτάρη: "Με τους Τούρκους αισθάνομαι αδερφός. Με τους Ευρωπαίους εταίρος. Με τον εταίρο μπορεί να τσακωθείς και να χωρίσεις. Με τον αδελφό μπορείς να τσακωθείς, αλλά δεν χωρίζεις...".

Αίσθηση τέλος δε έκανε η παρέμβαση - χαιρετισμός του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σμύρνης, ο οποίος έχει ελληνική καταγωγή και η οικογένειά του ζει στην Αλεξανδρούπολη.
Τέλος στο περιθώριο της όμορφης τελετής προαναγγέλθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης - Θεσσαλονίκης.


Με τη σειρά λοιπόν:
Η πτήση αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης στις 18.00 με προορισμό  το αεροδρόμιο "Adnan Menderes" της Σμύρνης.
Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν ο δήμαρχος Γιάννη Μπουτάρη, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου (ΕΒΕΘ) Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μπακατσέλος, αλλά και πλήθος εκπροσώπων της οικονομικής ζωής της πόλης, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι. 
Οι υποδοχή των Τούρκων ήταν...τουρκική: δηλαδή εξαιρετική.
Όλοι οι φορείς της πόλης ήταν εκεί, η διοίκηση του αεροδρομίου περίμενε και χαιρέτισε έναν προς έναν όλους τους επιβάτες, ενώ μετά την εκδήλωση παρέθεσε μια σεμνή δεξίωση με μια εκπληκτικής εμφάνισης τούρτα    
Στην τελετή μίλησαν ο πρόεδρος του αεροδρομίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σμύρνης, ο δήμαρχος της πόλης και άλλοι.
Σημαντική ήταν η παρέμβαση του γενικού προξένου της Ελλάδας στη Σμύρνη Θεόδωρου Τσακίρη, η οποία προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια, καθώς προανήγγειλε την σύνθεση τουριστικών πακέτων  σε Θεσσαλονίκη και Σμύρνη, για τους ταξιδιώτες.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ellinair Γιάννης Μουζενίδης, αναφέρθηκε στη σημασία της σύνδεσης για τις δύο πόλεις και στις προοπτικές αυτού του νέου εγχειρήματος, χαρακτηρίζοντάς το, ως το πιο σημαντικό στη φετινή περίοδο.
Στην εμπορική πολιτική, αλλά και στο γενικότερο πτητικό πρόγραμμα της εταιρίας αναφέρθηκε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Σταύρος Δαλιάκας. 
Οι πτήσεις Θεσσαλονίκη- Σμύρνη και Σμύρνη- Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν επίσημα στις 16 Οκτωβρίου και σε πρώτη φάση, θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, με αναχωρήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο. 
Τα δρομολόγια θα εκτελούνται με τα AVRO RJ-85 της εταιρείας και το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 90 ευρώ για απλή διαδρομή και 165 ευρώ μετ' επιστροφής αντίστοιχα. Ωστόσο θα υπάρχουν και προσφορές με τιμή 50 ευρώ.
Καλές πτήσεις!!!














Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video