ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι Ρώσοι γυρίζουν… πλάτη στην Ισπανία, ενώ αυτή σημειώνει νέα ρεκόρ

- Νέο ρεκόρ αφίξεων στην Ισπανία στο 8μηνο 

- Πρώτη «δύναμη» παραμένει η αγγλική αγορά 

- Σημαντική μείωση από τη Γερμανία 

Μειωμένος κατά 36,7% είναι ο αριθμός των Ρώσων τουριστών οι οποίοι επισκέφθηκαν την Ισπανία το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2015, παρότι οι αφίξεις στη χώρα το ίδιο διάστημα διαμορφώθηκαν σε νέο υψηλό όλων των εποχών.
Πτωτικά, ωστόσο, διαμορφώθηκε και η πορεία της γερμανικής αγοράς, παρότι η ίδια παραμένει στην τριάδα των αγορών-πηγών προέλευσης τουριστών στην Ισπανία… 
Λιγότεροι Ρώσοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Ισπανία το οκτάμηνο του 2015, με τον αριθμό τους να ανέρχεται σε 675.200, σε σχέση με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Ινστιτούτου Τουρισμού της Ισπανίας Turespana. Αντίστοιχα, μειωμένη κατά 34,2% ήταν η ροή των Ρώσων τουριστών στη χώρα τον Αύγουστο, με τον αριθμό τους να ανέρχεται σε 171.200 άτομα.
Συνολικά, τον Αύγουστο του 2015, η Ισπανία υποδέχθηκε 9,2 εκατομμύρια ξένους τουρίστες, αριθμός αυξημένος κατά 1,6% σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, ξεπερνώντας το ιστορικό υψηλό του Αυγούστου 2014. 
Η Μεγάλη Βρετανία με 2,15 εκατομμύρια τουρίστες, η Γαλλία με 2,09 εκατομμύρια ευρώ και η Γερμανία με 1,19 εκατομμύρια ευρώ, ήταν μέχρι τον Αύγουστο οι τρεις πρώτες χώρες στις αφίξεις τουριστών στην Ισπανία, με τις δύο πρώτες να εμφανίζουν μια μικρή αύξηση, ενώ ο αριθμός των τουριστών από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 8,1% σε σύγκριση με το Αύγουστο 2014. 
Στο οκτάμηνο του 2015 την Ισπανία επισκέφθηκαν 47,2 εκατομμύρια τουρίστες, αριθμός αυξημένος κατά 4,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2014.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video