ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ρεκόρ GUINNESS στο Ηράκλειο


Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου, με την συμμετοχή ρεκόρ 1.034 ατόμων, σε 2 ώρες και 14 λεπτά παρασκευάστηκαν 4.648 cake pops τα οποία δημιούργησαν γραμμή μήκους 162,90 μέτρων! 
Το σύνθημα «Συμμετέχουμε … για τον προορισμό – Συμμετέχω για το Ηράκλειο» έγινε πραγματικότητα και η εκδήλωση GUINNESS WORLD RECORDS – OFFICIAL ATΤEMPT, Longest Line of Cake Pops 
Η μεγαλύτερη γραμμή Cake Pops που διοργάνωσε η σχολή Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία!
Οι Ηρακλειώτες και οι επισκέπτες κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και να καταρρίψουν σχετικό προηγούμενο ρεκόρ που ορίζεται στα 2.500 τεμάχια. 
Ξεπερνώντας αυτήν την ποσότητα των cake pops δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα τρία ρεκόρ, μεγαλύτερο μήκος γραμμής, μεγαλύτερη ποσότητα cake pops αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι που ταυτόχρονα δούλεψαν για την δημιουργία τους. 
Ονομαστικό αναμνηστικό συμμετοχής έλαβαν όλοι εκείνοι που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση. 
Το εγχείρημα αυτό ενθουσίασε το κοινό, κέρδισε τη συμμετοχή και πολλών τουριστών και όλοι μαζί οι εθελοντές, μεγάλοι και μικροί, ενωμένοι κάτω από τον ζεστό ήλιο του Ηρακλείου ρίχτηκαν στη μάχη της δημιουργίας, συμμετέχοντας στην μεγάλη προσπάθεια προώθησης της Κρήτης και του προορισμού, την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας, αλλά και βοηθώντας το φιλανθρωπικό έργο ιδρυμάτων της πόλης. 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video