ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρία ξενοδοχεία σε Αθήνα και Κέρκυρα, αξίας 10 εκ. €...


...πουλήθηκαν από την Τράπεζα Κύπρου

Ξενοδοχεία αξίας €9,6 εκατ. πούλησε η Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ» προερχόμενες από την Ελλάδα, η τράπεζα ξεφορτώθηκε πρόσφατα τα τρία μεγάλα ξενοδοχεία, που βρίσκονται σε λειτουργία, τα οποία περιήλθαν στην κυριότητα της από το χαρτοφυλάκιο της Λαϊκής. 
Διευκρινίζεται ότι τα εν λόγω ακίνητα δεν πέρασαν στην κυριότητα της Τράπεζα Πειραιώς, που απορρόφησε τις δραστηριότητες των κυπριακών τραπεζικών ομίλων στην Ελλάδα. 
Όπως μας αναφέρθηκε, τα ξενοδοχεία βρίσκονταν εδώ και αρκετό καιρό στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου με τα διάφορα ακίνητα προς πώληση τόσο σε Κύπρο όσο και σε Ελλάδα. 
Το ένα ξενοδοχείο βρίσκεται στην Αθήνα, περιοχή Γλυφάδας ( το όνομά του είναι "γνήσια" ελληνικό) και τα άλλα δύο βρίσκονται στην Κέρκυρα και λειτουργούν από ιδιώτες.
Σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον για τα ακίνητα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα από επίδοξους αγοραστές ήταν αρκετά μεγάλο. 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν επίσης ότι τα ξενοδοχεία πήγαν σε χέρια Ρώσων και Αιγύπτιων επενδυτών, οι οποίοι κατέχουν αρκετά ακίνητα στην Ελλάδα. 
Όσον αφορά στη διαδικασία για την πώληση των τριών ξενοδοχείων, οι πληροφορίες σημειώνουν ότι ακολουθήθηκε ανοικτή διαδικασία πλειοδότησης. 
Η τιμή πώλησης των ξενοδοχείων ήταν πολύ κοντά στις εκτιμήσεις της Τράπεζας και ως εκ τούτου δεν δημιουργήθηκε ζημιά από την πώληση. 
Στο μεταξύ, τα ακίνητα που έχει στην κατοχή της η Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα υπολογίζονται γύρω στα 700. 
Οι προσπάθειες για να ξεφορτωθεί τα ακίνητα που περιήλθαν στην κατοχή της ως κληρονομιά από τη Λαϊκή εντείνονται, καθώς στόχος της είναι η άντληση ρευστού. 
Γράφει: Δωρίτα Γιαννακού
http://ift.tt/XnILFoΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video