ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η πιο γλυκιά πρεμιέρα για το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας

- Μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» 

- Μειωμένες τιμές εισιτηρίων για τους ανέργους και τις οικογένειές τους σε ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας από τη ΔΕΘ-Helexpo 


Με την προσέλευση των επισκεπτών να ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών και τον συμβολικό αριθμό των 10.000 ατόμων το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου, η πρεμιέρα» του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας», του κορυφαίου και πιο γλυκού θεματικού πάρκου της χώρας, στο Helexpo Maroussi, ήταν περισσότερο από εντυπωσιακή. 
Στο μεταξύ, εκατοντάδες παιδιά χάρηκαν από κοντά τις διάφορες θεματικές ενότητες τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των οργανωμένων επισκέψεων των σχολείων τους...


Υπενθυμίζεται ότι οι μαζικές κρατήσεις κατά το ωράριο λειτουργίας των σχολείων τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας, είναι σχεδόν sold out, μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Βεβαίως, το μεγάλο γεγονός του χειμώνα στον χώρο της οικογενειακής ψυχαγωγίας, το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», υποδέχεται σε καθημερινή βάση τους φίλους της σοκολάτας, τους νέους, τις παρέες και τους ελεύθερους επισκέπτες, που σπεύδουν από όλες τις γωνιές της χώρας να βιώσουν τη μαγική εμπειρία του κορυφαίου θεματικού πάρκου. 
Η ΔΕΘ-Helexpo, στο πλαίσιο της ευαισθησίας που επιβάλλουν οι πραγματικές συνθήκες στην κοινωνία, αποφάσισε να προσφέρει μειωμένες τιμές εισιτηρίων και για τους ανέργους και τις οικογένειές τους. Έτσι, πέρα από το εισιτήριο στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ που μπορούν να προμηθεύονται οι δικαιούχοι με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους, οι οικογένειες με άνεργο γονέα μπορούν να επωφεληθούν από την ειδική τιμή των 15 ευρώ για το οικογενειακό εισιτήριο που ενσωματώνει επιπλέον έκπτωση 5 ευρώ σε σχέση με την κανονική τιμή του οικογενειακού εισιτηρίου (20 ευρώ). Η προσφορά για τους ανέργους και τις οικογένειές τους ισχύει μόνο για δυο ημέρες την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και την Πέμπτη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video