ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι Βρετανοί καθυστερούν στη «διάσωση» των παγιδευμένων Άγγλων τουριστών στο Sharm el-Sheikh

- Αναστολή πτήσεων προς το θέρετρο έως τα τέλη Νοεμβρίου 

 

Μόλις 10-11 επιβατικές πτήσεις «διάσωσης» ημερησίως εκτελούν οι βρετανικές αεροπορικές εταιρίες για τη μεταφορά των Βρετανών πολιτών που έχουν «παγιδευτεί» στο Αιγυπτιακό τουριστικό θέρετρο Sharm el-Sheikh πίσω στην πατρίδα, τη στιγμή που οι ρωσικές αεροπορικές εταιρίες εκτελούν διπλάσιο και πλέον αριθμό πτήσεων, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των Βρετανών τουριστών.
Το υπουργείο Τουρισμού της Αιγύπτου, σε  ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ, επισημαίνει ότι, συνεργάζεται στενά με τους φορείς του αεροδρομίου, τις αεροπορικές εταιρίες και τις αρμόδιες διεθνείς αρχές, προκειμένου το σύνολο των τουριστών που παραμένουν στο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας να επιστρέψουν γρήγορα στην πατρίδα τους...


 «Προσπαθούμε να εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, όσο πιο γρήγορα και με ασφάλεια μπορούμε. Το αεροδρόμιο λειτουργεί στο μέγιστο της δυναμικότητάς του, με τη διακίνηση 4.300 επιβατών ανά ώρα, μεταξύ αφίξεων και αναχωρήσεων για εγχώριες και διεθνείς πτήσεις. Οι αεροπορικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου πραγματοποιούν 10-11 επιβατικές πτήσεις ανά ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή οι ρωσικές αεροπορικές εταιρίες πραγματοποιούν 20-25 επιβατικές πτήσεις. Με αυτό τον ρυθμό ελπίζουμε να ολοκληρωθεί η μεταφορά των τουριστών στις επόμενες 3-4 ημέρες», αναφέρει η ανακοίνωση του Αιγυπτιακού υπουργείου Τουρισμού. 
Από την πλευρά του ο Αιγύπτιος Υπουργός Τουρισμού, Hisham Zaazou, είπε χθες σε δήλωσή του ότι, είναι βέβαιος πως η τουριστική βιομηχανία της Αιγύπτου θα ανακάμψει σύντομα. 
Εν τω μεταξύ, έχουν ακυρωθεί όλες οι τακτικές πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία προς το Sharm el-Sheikh μετά το τελευταίο περιστατικό με τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους λίγο μετά την αναχώρησή του από το θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας εξαιτίας βόμβας, όπως εικάζεται. Οι τουριστικοί οργανισμοί Thomson, Thomas Cook και η Monarch έχουν ανασταλεί τις πτήσεις τους προς το θέρετρο μέχρι τις 25 Νοεμβρίου και η British Airways μέχρι τις 23 Νοεμβρίου. 
Σημειώνεται ότι, η χθες η Thomas Cook εκτέλεσε δύο πτήσεις διάσωσης από το Sharm, ενώ η Monarch, σήμερα, διαθέτει μια πτήση για τη διάσωση και η Thomson τέσσερις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video