ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Ημέρες της Ελλάδας" στο Βελιγράδι


 
Oλοκληρώθηκε σήμερα το 3ήμερο εκδηλώσεων (27-29/για την Ελλάδα στο εμπορικό κέντρο Stadion της περιοχής Voždovac του Βελιγραδίου. 
Oι εκδηλώσεις με τον τίτλο "Ημέρες της Ελλάδας" - Dani Grčke διοργανώθηκαν υπό την στήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Σερβία και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στο Βελιγράδι και περιελάμβαναν ελληνική μουσική και χορευτικό, δραστηριότητες μαγειρικής και γαστρονομίας, face painting για παιδιά, γλωσσικά εργαστήρια κ.α.. 
Οι χορευτές είναι σπουδαστές στο Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Βελιγραδίου.
Συμμετείχαν εθελοντικά και κάποιοι υποστήριξαν το desk του ΕΟΤ κατά τις 3μερες εκδηλώσεις. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ημέρες Ελλάδας», η Πρεσβεία της Ελλάδος και o Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στο Βελιγράδι διοργάνωσαν τον διαγωνισμό με τίτλο «Χριστούγεννα στην Αθήνα», μέσω των ο λογαριασμών στο Facebook και στο Twitter της Πρεσβείας με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Αθήνα, κατά τις ημέρες των σερβικών Χριστουγέννων, τον Ιανουάριο του 2016. 
Η φιλοξενία προσφέρεται από τον ΕΟΤ και τα αεροπορικά εισιτήρια από την Aegean Airlines. 
Η νικήτρια κ. Olivera Milojkovic παρέλαβε σήμερα το voucher του δώρου στο χώρο των εκδηλώσεων. Η διευθύντρια του ΕΟΤ στη Σερβία Σοφία ΛΑζαρίσου δήλωσε: "Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και τις εταιρείες που συμμετείχαν, και κυρίως ευχαριστούμε τους εθελοντές μας"!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video