ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρώτη συνεδρίαση του Στρατηγικού Συμβουλίου του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Μόσχα


Στις 2 Νοεμβρίου στη Μόσχα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Στρατηγικού Συμβουλίου του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Ρωσία, το οποίο συνθέτουν σημαντικοί φορείς της οικονομικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Ρωσικής Ομοσπονδίας: το Ομοσπονδιακό Επιμελητήριο της Ρωσίας, το Εμπορικό Επιμελητήριο της Μόσχας, το Κρατικό Πρακτορείο στρατηγικών πρωτοβουλιών (ASI), η Ένωση Ρωσικών Τραπεζών, η Ένωση Ρώσων κατασκευαστών, ο Σύνδεσμος φαρμακευτικών παραγωγών της Ρωσίας κ.α. καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες όπως οι πρώην Πρεσβευτές της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα. 
Στη συνεδρίαση έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα θέματα ανάπτυξης πρωτοβουλιών των ρωσικών και ελληνικών φορέων εν όψει της χρονιάς της Ρωσίας στην Ελλάδα και της Ελλάδας στη Ρωσία (2016), για τους στόχους του Στρατηγικού Συμβουλίου, τη γενικότερη παρουσία του ΕΡΕΕ στη Ρωσία, όπως επίσης και για τη συνεργασία σημαντικών ελληνικών εταιριών με αντίστοιχες ρωσικές επιχειρήσεις.
Οι παρευρισκόμενοι στην συνεδρίαση, όπου ενδεικτικά αναφέρονται: ο Αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού Επιμελητηρίου της Ρωσίας G.Petrov, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Κριμαίας G.Muradov, Γενικός Διευθυντής Ένωσης Φαρμακοβιομηχάων V.Dmitriev, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρώσων κατασκευαστών V.Yakovlev, πρεσβείς A.Vdovin και V.Chkhikvishvili και ο Πρόεδρος του ΕΡΕΕ Χ. Δήμας ανάμεσα στα πιο επίκαιρα θέματα της ελληνορωσικής συνεργασίας διαπίστωσαν την προώθηση της περιφερειακής συνεργασίας με επίκεντρο τις νότιες περιοχές της Ρωσικής επικράτειας, για την ανάπτυξη της οποίας καλούνται οι φορείς να συμπράττουν στην οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών. 
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκε η διοργάνωση στο προσεχές διάστημα αποστολής της Ρωσικής Ένωσης κατασκευαστών στην Ελλάδα, καθώς και η διεκπεραίωση πρωτοβουλιών για την θεσμική συνεργασία των Ρωσικών και Ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών. Τονίσθηκε η ανάγκη για δυναμικότερη παρουσία των επιχειρήσεων των δύο Χωρών στις διεθνείς εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και στη Ρωσία αντίστοιχα. 
Οι δύο πλευρές εξέφρασαν για ακόμα μια φορά την ανησυχία τους για τις αρνητικές επιπτώσεις των κυρώσεων στις αγορές της Ρωσίας και της Ευρώπης και αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες για την τοποθέτηση σχετικών θεμάτων στους αρμόδιους φορείς και την διαμόρφωση μιας κοινής γνώμης στα υφιστάμενα προβλήματα. Αποφασίστηκε το Συμβούλιο να πραγματοποιεί τις συνεδριάσεις του 3 φορές τον χρόνο και να προσελκυθούν για την συμμετοχή σ΄αυτό και άλλοι αρμόδιοι φορείς από την ρωσική πλευρά.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video