ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες χώρες για τους τουρίστες

 - Αίγυπτος, Τουρκία, Τυνησία στη «black list» 

Στον απόηχο τoυ αεροπορικού δυστυχήματος της ρωσικής πτήσης A321, από το αιγυπτιακό θέρετρο Sharm el-Sheikh, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι 224 επιβάτες και το πλήρωμα, κυκλοφορεί ο πρώτος χάρτης με τις ασφαλείς χώρες για να ταξιδέψει κανείς, που δημιουργήθηκε από το Statista, το μεγαλύτερο portal με στατιστικά στοιχεία στον κόσμο. 
Ο χάρτης παρουσιάζει τις 18 χώρες, που το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών τοποθετεί σε «μαύρη λίστα», συμβουλεύοντας τους Βρετανούς ταξιδιώτες να τις αποφεύγουν... 

Ο χάρτης δείχνει, επίσης, 45 επαρχίες, που θεωρούνται ότι βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη. Σε αυτές είναι η περιοχή βόρεια του Σινά στην Αίγυπτο, όπου συνετρίβη η ρωσική πτήση A321, εξαιτίας, όπως εικάζεται, βόμβας τοποθετημένης επί του σκάφους. Περιοχές η της Ρωσίας θεωρούνται επίσης επικίνδυνες από τη βρετανική κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία και την περιοχή της Τσετσενίας, ενώ το ίδιο θεωρούνται και περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν. 
Ο πλήρης κατάλογος των χωρών που συμβουλεύει το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών να αποφεύγουν οι Βρετανοί τουρίστες περιλαμβάνει τις ακόλουθες χώρες: Αφγανιστάν, Μπουρούντι, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Τσαντ, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Γουινέα, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Μαυριτανία, Νίγηρα, παλαιστινιακά εδάφη, Σιέρα Λεόνε, Σομαλία, Σομαλιλάνδη, το Νότιο Σουδάν, η Συρία, η Τυνησία, την Υεμένη. 
Ειδικά για τη Συρία, σύμφωνα με τη βρετανική Independent, το υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας προειδοποιεί τους Βρετανούς να φύγουν τώρα από τη Συρία, με κάθε μέσο. 
Επίσης, η «μαύρη λίστα» του βρετανικού υπουργείο Εξωτερικών περιλαμβάνει περιοχές σε: Αλγερία, Αγκόλα, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Μπαγκλαντές, Μπουρκίνα Φάσο, Βιρμανία (Μιανμάρ), Καμπότζη, Καμερούν, Κολομβία, Τζιμπουτί, Ισημερινό, Αίγυπτο, Ερυθραία, Αιθιοπία, Γεωργία, Αϊτή, Ινδία, Ιράν, Ισραήλ, Ακτή Ελεφαντοστού, Ιαπωνία, Ιορδανία, Κένυα, Κοσσυφοπέδιο, Λίβανο, Μαδαγασκάρη, Μαλαισία, Μάλι, Νεπάλ, Νιγηρία, Πακιστάν, Φιλιππίνες, Δημοκρατία του Κονγκό, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σουδάν, Τατζικιστάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ουγκάντα, Ουκρανία, Βενεζουέλα, Δυτική Σαχάρα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video