ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νοέμβριος στο DEREE: Εκδηλώσεις με θέμα τον Τουρισμό...


...και άλλους τομείς επιχειρήσεων 

H Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του DEREE φιλοξενεί διακεκριμένους επαγγελματίες στα πλαίσια μίας σειράς εκδηλώσεων με θέμα δυναμικούς τομείς επιχειρηματικότητας. 
Το School of Business του DEREE – The American College of Greece διοργανώνει για τον μήνα Νοέμβριο έξι εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσουν σημαντικές προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επαγγελματικό χώρο στους τομείς Shipping Management, International Business, Logistics and Supply Chain Management, Healthcare Management, Financial Management, και International Tourism and Hospitality Management. 
Οι εκδηλώσεις, που είναι ανοιχτές στο ευρύτερο κοινό, θα δώσουν την ευκαιρία σε φοιτητές του DEREE αλλά και επαγγελματίες κάθε κλάδου να ενημερωθούν σχετικά με πρακτικές και θέματα στρατηγικού ενδιαφέροντος στον κάθε κλάδο, να συμμετάσχουν σε ανοιχτές συζητήσεις, καθώς και να ενημερωθούν για τα νέα προπτυχιακά προγράμματα του DEREE στους αντίστοιχους τομείς.
Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, 14:00–16:00, το ακαδημαϊκό τμήμα International Business του DEREE φιλοξενεί τον καθηγητή Οικονομικών του πανεπιστημίου Auburn, Dr. Henry Thompson, που θα παραδώσει διάλεξη με τίτλο ‘Tα οικονομικά του ελληνικού τουριστικού τομέα’. 
Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, 17:00–20:00, το τμήμα Διεθνούς Τουριστικής και Ξενοδοχειακής Διοίκησης θα πραγματοποιήσει συνέδριο για τον τουρισμό, με θέμα ‘Tourism success – everybody’s business: perspectives on tourism and hospitality management, planning and development’. 
Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει παρουσιάσεις και ανοιχτή συζήτηση με διακεκριμένους ομιλητές, μεταξύ των οποίων και τον κύριο Γιάννη Ρέτσο, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και πρώτο Αντιπρόεδρο του ΣΕΤΕ. 
Το θέμα του συνεδρίου αντικατοπτρίζει την επιτυχή ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού παρά τις αντιξοότητες της οικονομικής κρίσης, και θα εστιάσει στην προοπτική επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας ως προς τις πρακτικές, ανάγκες και προτεραιότητες του ελληνικού τουρισμού. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη μετάβαση από τις σπουδές τουρισμού στην αγορά, στα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία προώθησης και σε νέες μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στην Ελλάδα. 
Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό, ενώ δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης ακολουθήστε το σύνδεσμο http://ift.tt/1SrvNUl;
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του DEREE, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.acg.edu.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video