ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Grecotel: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Βασίλης Μηναδάκης


Ο Βασίλης Μηναδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Grecotel, της κορυφαίας ελληνικής αλυσίδας ξενοδοχείων του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη. 
Ο κ. Μηναδάκης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ξενοδοχείων και του τουριστικού προϊόντος και αποτελεί το πρότυπο manager με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνεται ο μεγαλύτερος Όμιλος ξενοδοχείων της χώρας: εγκάρδια φιλοξενία, υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα. 
Ο πρόεδρος και ιδρυτής του Ομίλου Νίκος Δασκαλαντωνάκης δήλωσε: «o Βασίλης αποτελεί τον ιδανικό άνθρωπο για τη θέση αυτή, καθώς προσωποποιεί τις αξίες και τα ιδανικά του Ομίλου, όχι μόνο επειδή ζυμώθηκε με αυτά από το ξεκίνημά μας, αλλά γιατί και ο ίδιος σηματοδότησε με την πορεία του την κορυφαία λειτουργία των ξενοδοχείων της Grecotel».
Ο κ. Μηναδάκης συμπληρώνει 40 χρόνια αδιάλειπτης εργασίας στον Όμιλο, κατέχοντας μεταξύ άλλων, τη θέση Γενικού Διευθυντή στα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία, όπως το Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort, το King George - περήφανο μέλος των Leading Luxury Hotel of the World, το Amirandes Grecotel Exclusive Resort και βέβαια το δημοφιλές Creta Palace Grecotel Luxury Resort.
Ο ίδιος προσθέτει: «ο Όμιλος αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ξενοδοχειακή αλυσίδα στη χώρα μας με ταυτόχρονη παγκόσμια αναγνώριση εξαιτίας της συνδρομής και της συμπαράστασης των προσπαθειών όλων των ανθρώπων της Grecotel».
«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που θα ηγηθώ αυτής της εξαιρετικής ομάδας ανθρώπων και θα συνεχίσω να εργάζομαι μαζί τους ώστε να βελτιώσουμε περαιτέρω τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας εγκάρδια ελληνική φιλοξενία και μοναδική εμπειρία διακοπών στον επισκέπτη.» Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel που γιορτάζει φέτος 40 χρόνια ζωής, λειτουργίας και δημιουργίας αποχωρίζεται με ιδιαίτερη συγκίνηση τον κ. Γιώργο Καράτζια, μέχρι πρόσφατα Γενικό Διευθυντή της Grecotel και επί τέσσερις δεκαετίες συνεργάτη και σημαντικότατο στέλεχος του Ομίλου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video