ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο στόλο της KLM το 787 Dreamliner


Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η KLM θα πραγματοποιήσει τρεις ξεχωριστές πτήσεις για να καλωσορίσει το νέο της Boeing 787 Dreamliner. 
Μέσω της σελίδας http://ift.tt/1WzntId όσοι θέλουν να γνωρίσουν πρώτοι το νέο Dreamliner, μπορούν να κάνουν κράτηση των ειδικών εισιτηρίων στα 149 ευρώ για τις συγκεκριμένες πτήσεις. 
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και θα επιστρέψουν έπειτα από πτήση περίπου μιας ώρας. 
Κατά τη διάρκεια των πτήσεων καλωσορίσματος οι επιβάτες θα απολαύσουν έναν νέο τρόπο ταξιδιού. 
Οι συγκεκριμένες πτήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο αεροσκάφος. 
Οι επιβάτες θα μάθουν σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του, όπως τα καθίσματα και ο φωτισμός. 
Οι τεχνολογικές καινοτομίες, το νέο εσωτερικό και τα καινούρια γεύματα πρόκειται να προσφέρουν μια νέα εμπειρία.
Γευστικές δημιουργίες από έναν νέο σεφ 
Για έναν ολόκληρο χρόνο, η KLM θα σερβίρει τις δημιουργίες του κορυφαίου Ολλανδού σεφ Jacob Jan Boerma στην Business Class, στις πτήσεις που αναχωρούν από το Άμστερνταμ. Επιπλέον, ο σεφ θα συμμετέχει στις πτήσεις καλωσορίσματος και θα προσφέρει ένα κέρασμα, φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση. 
Το πρώτο Boeing Dreamliner 787 της KLM αναμένεται να φτάσει από το Σιάτλ, Ουάσιγκτον (ΗΠΑ) στις 14 Νοεμβρίου. 
Το αεροσκάφος θα προσγειωθεί στις 08.30 π.μ., τοπική ώρα στο αεροδρόμιο Schiphol. Μετά την άφιξη, θα κατευθυνθεί προς την τεχνική βάση για να περάσει από τους τελευταίους ελέγχους της KLM. 
Στη συνέχεια, θα είναι έτοιμο για τις πτήσεις καλωσορίσματος. Το Boeing Dreamliner 787 θα είναι το πρώτο από τα συνολικά είκοσι ένα αεροσκάφη που η KLM σχεδιάζει να εντάξει στο στόλο της από τα τέλη του τρέχοντος έτους. Σε κάθε Dreamliner θα δοθεί ένα χαρακτηριστικό όνομα, καθένα από ένα διαφορετικό λουλούδι, ίσως το πιο χαρακτηριστικό εξαγώγιμο προϊόν της Ολλανδίας, και που ταιριάζει απόλυτα με την KLM. 
Το δεύτερο αεροσκάφος αναμένεται να παραδοθεί αργότερα μέσα σε αυτή τη χρονιά.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video