ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού στις εκθέσεις Philoxenia & Hotelia


Μήνυμα ανάπτυξης και αναβάθμισης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος φιλοδοξεί να στείλει το εκθεσιακό δίδυμο της Philoxenia και Hotelia, οι οποίες διοργανώνονται από τις 12-15 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης μαζί με την 10η Διεθνής Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημοσίου-Κοινωνικού Τομέα & Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Polis. 
Αποδέκτες του μηνύματος των Philoxenia και Ηotelia είναι οι ελληνικές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και οι επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας και εστίασης.
Οι δύο εκθέσεις, που προσελκύουν πάνω από 100 hosted buyers (προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες) από 30 χώρες, πλαισιώνονται από διοργανώσεις διεθνούς χαρακτήρα, όπως το Τhe Art of Drinking Coffee & Spirit, που αποτελεί ένα πρωτότυπο και καινοτόμο event αφιερωμένο στην τέχνη της δημιουργίας καφέ, cocktails και ποτών.
 Στόχος του Τhe Art of Drinking Coffee & Spirit είναι να εμπεδωθεί στους επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού ότι δεν πρέπει απλά να προσφέρουν ένα προϊόν, αλλά μια ολική εμπειρία αξιών και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. 
Διάσημοι bartenders και mixologists από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα υλοποιήσουν και θα σερβίρουν με θεατρικές κινήσεις τα δημιουργήματα τους, διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικό σκηνικό που θα εντυπωσιάσει κάθε επαγγελματία του κλάδου της εστίασης. 
Οι διεθνούς φήμης mixologist Marian Beke και Luca Cinalli του βραβευμένου speakeasy του Λονδίνου, Νightjar, οι δύο head bartenders της Dry Martini World, Lorenzo Miglietta και Nelson Alexandre Dos Anjos, ο Έλληνας mixologist, Αλέξανδρος Μαυρίκης κ.α. θα αναδείξουν τα cocktail τους, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο event Τhe Art of Drinking. 
Όσον αφορά στην ενότητα του καφέ, θα υπάρξει guest παρουσία από τον Απόστολο Πλαχούρα (ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Nespresso). 
Η είσοδος στο event είναι ελεύθερη, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν on-line εγγραφή στο site της Ηotelia http://ift.tt/1NlaNPi (μέγιστη χωρητικότητα κάθε σεμιναρίου του Τhe Αrt of Drinking είναι τα 100 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). 
Στο πλαίσιο της Ηotelia διοργανώνεται και το DPOINT Hotel Village, που είναι αφιερωμένο στο σχεδιασμό, διακόσμηση και ανακαίνιση ξενοδοχείων και αποτελεί επί της ουσίας μία «γειτονιά», η οποία απαρτίζεται από κορυφαία brands και δημιουργούς με στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης φιλοξενίας. 
Σημείο αναφοράς και πυρήνας της φετινής διοργάνωσης είναι η παρουσίαση μίας φιλόδοξης παραγωγής με τίτλο «Greek Hospitality Design Spirit», με τη σχεδιαστική επιμέλεια των Μηνά Κοσμίδη (αρχιτέκτονα μηχανικού), Σωτήρη Λάζου (βιομηχανικού σχεδιαστή) και Ανδρέα Βαρώτσου (βιομηχανικού σχεδιαστή). 
Το συγκεκριμένο project θα ταξιδέψει τον επισκέπτη, συνοδεία των 4 εποχών του χρόνου, ξεκινώντας από το ελληνικό βουνό και καταλήγοντας στην θάλασσα της χώρας μας. 
Ουσιαστικός σκοπός της ομάδας εργασίας του «Greek Hospitality Design Spirit» είναι να περάσει στους επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού το μήνυμα πως το design μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό «όπλο» στο πλαίσιο της βελτίωσης των υπηρεσιών φιλοξενίας με απώτερο στόχο την αύξηση της προσέλκυσης ποιοτικότερων επισκεπτών στη χώρα μας. 
Τέλος, θα πραγματοποιηθούν και τα DPOINT Conferences, δηλαδή ένα πρόγραμμα ομιλιών με θέμα την ανακαίνιση και το σχεδιασμό ξενοδοχείων, καθώς και επιχειρήσεων εστίασης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video