ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Stop από τους Αμερικανούς σε ταξίδια και διακοπές

- Χρήση μέρους της αδείας τους θα κάνουν το 40% των Αμερικανών και χωρίς άδεια το 13% 

- Επιπλέον χρήματα για διακοπές από κυρυφαίες εταιρίες στους εργαζομένους τους 


Στον βωμό της κοινωνικής καταξίωσης και της οικονομικής ευημερίας οι Αμερικανοί θυσιάζουν τα ταξίδια και τις διακοπές, ενώ την ίδια στιγμή αύξηση της τάξης του 8% καταγράφηκε στις τουριστικές αφίξεις στη χώρα το 2014, εν μέρει λόγω της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, στη Εω τω μεταξύ οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 3η θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις ταξιδιωτικών πακέτων...

Οι Αμερικανοί έχουν εμφανώς περιορίσει τις διακοπές τους σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων των ΗΠΑ, η οποία έδειξε ότι το 40% των Αμερικανών δεν θα χρησιμοποιήσει ολόκληρη την άδειά του για φέτος, ενώ ένα 13%, δε θα πάρει καθόλου άδεια. Στο ίδιο μήκος κύματος, η ετήσια έρευνα της Expedia για το 2014 δείχνει ότι το 54% των Αμερικανών στερήθηκαν τις διακοπές. 
Ωστόσο, ορισμένες κορυφαίες εταιρίες, όπως οι Netflix, Evernote και Virgin, σε μια προσπάθεια να αλλάξει αυτή η πρόσφατη συνήθεια των Αμερικανών, προσφέρουν στους εργαζόμενούς τους απεριόριστες διακοπές. Βεβαίως, πρόκειται για το 1% περίπου των αμερικανικών εταιριών. Επιπλέον, ορισμένες εταιρίες, προβλέπουν ακόμη και παρέχουν επιπλέον χρήματα στους υπαλλήλους τους για διακοπές. Μία από αυτές, η Fullcontact, προσφέρει $7500 σε 18 υπαλλήλους της, για διακοπές. 
Οι εργαζόμενοι γενικά προτιμούν οργανωμένα ταξίδια, τα οποία κλείνουν την τελευταία στιγμή και  διακοπές διάσπαρτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, και όχι μόνο κοντά σε αργίες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video