ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμμετοχή Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας στη Swiss Travel Day


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 η συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας, αρμόδιου στις αγορές Αυστρίας, Ελβετίας και Ουγγαρίας, στο Travel Trade Workshop Ζυρίχης, στις εγκαταστάσεις του συνεδριακού κέντρου της ελβετικής πόλης. 
Το ολοήμερο workshop αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τον τουριστικό κύκλο της χώρας προσφέροντας τη δυνατότητα, μέσα από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα παρουσιάσεων, εκδηλώσεων και σεμιναρίων, επαφής με σημαντικό αριθμό τουριστικών πρακτόρων και αεροπορικές εταιρείες. 
Από πλευράς ΕΟΤ παρουσιάστηκαν προορισμοί που εμπεριέχονται στα προγράμματα των Ελβετών διοργανωτών ταξιδίων, αλλά δόθηκε έμφαση στα ταξίδια καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς και οι δυνατότητες city break στην Ελλάδα.
Σε συνέχεια της συμμετοχής του Γραφείου ΕΟΤ στην Swiss Travel Day, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, εκδήλωση αποκλειστικά για εκπροσώπους ΜΜΕ, όπου έγινε παρουσίαση της Ελλάδας, των ταξιδιών πόλεων, των δυνατοτήτων island hopping και των δραστηριοτήτων που έχει σχεδιάσει το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας για τη μέγιστη δυνατή προβολή της χώρας μέσω άρθρων και αφιερωμάτων στην ελβετική αγορά το 2016. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 διοργανώθηκαν ταξίδια δημοσιογράφων από έγκυρα και ευρέως γνωστά έντυπα της γαλλόφωνης και γερμανόφωνης Ελβετίας, αλλά και ταξίδια με τη συμμετοχή τουριστικών bloggers, οι οποίοι συνέβαλαν θετικά στην προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού. 
Το έντονο ενδιαφέρον, στο πλαίσιο του διημέρου, από επαγγελματίες του κλάδου και δημοσιογράφους αποδεικνύουν τη θετική δυναμική ανάπτυξης που υπάρχει στην ελβετική αγορά. Επισημαίνουμε ότι κάθε χρόνο περίπου 380.000 Ελβετοί επισκέπτονται τη χώρα μας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video