ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

15-45% οι επιδοτήσεις του αναπτυξιακού νόμου


- Θα τεθεί σε ολιγοήμερη διαβούλευση στα μέσα Δεκέμβρη

Σε μια πολύ σύντομης διάρκειας δημόσια διαβούλευση γύρω στις 15 Δεκεμβρίου θα τεθεί ο νέος αναπτυξιακός νόμος, με στόχο να τεθεί σε ψηφοφορία έως το τέλος του χρόνου. 
Βασική επιδίωξη του υπουργείου Οικονομίας, είναι η έναρξη ισχύος του εντός του Ιανουαρίου, και προβλέπει την ενίσχυση επιχειρήσεων κάθε μεγέθους (πολύ μικρές , μικρές, μεσαίες και μεγάλες) , υφιστάμενων ή και νέων. 
Σε ότι αφορά στην επιδότηση, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αυτή θα γίνεται με βάση τον εγκεκριμένο χάρτη περιφερειακών ενισχύσεων, άρα ανάλογα με τον τόπο υλοποίησης και το μέγεθος της επιχείρησης θα κυμαίνεται από 15%-45% (πχ μια μεγάλη επιχείρηση της Αττικής θα έχει επιχορήγηση 15% , ενώ μια μικρή επιχείρηση στο νομό Χαλκιδικής 45% ) . 
Η επιδότηση θα αφορά τόσο επιχορήγηση κεφαλαίου, όσο και φορολογικές απαλλαγές ή/ και ασφαλιστικές-εργοδοτικές εισφορές, επιδοτήσεις επιτοκίου , μισθολογικά κόστη, κ.λπ..
Δηλαδή θα είναι μίγμα επιχορήγησης κεφαλαίου και κινήτρων , ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης.
Πιο συγκεκριμένα οι πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις θα έχουν την ευχέρεια χρήσης και των δύο, ενώ οι μεγάλες επιχειρήσεις θα δύνανται να κάνουν χρήση μόνο των κινήτρων.
Έμφαση θα δίνεται στις επενδύσεις που ευνοούν την καινοτομία και την εξωστρέφεια, ενώ πρόσθετη μοριοδότηση θα έχουν όσοι είναι εγκατεστημένοι ή θα εγκατασταθούν στις Βιομηχανικές Περιοχές.
Υπάρχει σκέψη να πριμοδοτηθούν ακόμη περισσότερο όσοι θα αξιοποιήσουν σχολάζουσες, ανενεργές εγκαταστάσεις και δεν θα χτίσουν νέα κτίρια.
Το παρακολουθούμε και θα επανέλθουμε!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video