ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην οικογένεια Λεονταράκη το AKS ANNABELLE BEACH RESORT



Στην γνωστή κρητική οικογένεια Λεονταράκη, με σημαντική παρουσία τον χώρο του  Τουρισμού και των ξενοδοχείων, πέρασε σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το πεντάστερο AKS ANNABELLE BEACH RESORT, της ομώνυμης κυπριακής εταιρίας, που έχει σημαντική παρουσία στην Ελλάδα.
Η οικογένεια Λεονταράκη έχει τρεις μονάδες στο Ηράκλειο ( Μediteranneo, Semiramis, Oceanis) και επεδίωκε την επέκτασή της με την εξαγορά ενός πεντάστερου ξενοδοχείου στην ίδια περιοχή.
Το τίμημα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κινήθηκε στην περιοχή των 20 εκ. ευρώ και θεωρείται ένα πολύ καλό τίμημα και για τις δύο πλευρές.
Το AKS ANNABELLE BEACH RESORT είναι ένα ξενοδοχείο πολυτελείας κτισμένο στην παραλία του Ανισαρά κοντά στο Ηράκλειο της Κρήτης. 
Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την δημοφιλή και πάντα γεμάτη ζωή τουριστική περιοχή της Χερσονήσου, προσφέροντας πλούσια νυχτερινή διασκέδαση και αξιόλογη πολιτιστική ψυχαγωγία.
Σε 20 λεπτά οδικώς, μέσω της νέας Εθνικής Οδού, φτάνει κανείς στην πόλη του Ηρακλείου και στο Διεθνές αεροδρόμιο, “Νίκος Καζαντζάκης”. 
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 263 μπανγκαλόου χωρητικότητας 2-4 ατόμων, καθώς και σουίτες.
Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στους υπέροχους κήπους ή τη θάλασσα και είναι διακοσμημένα με ιδιαίτερη προσοχή. 
Τα χτισμένα σε αιγαιοπελαγίτικο στυλ μπανγκαλόους με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους και το κεντρικό κτίριο του Ξενοδοχείου, απλώνονται μέσα σε καταπράσινους κήπους που καταλήγουν στην θάλασσα.
Η στρατηγική της AKS
Η πώληση του ξενοδοχείου εντάσσεται στην στρατηγική της  AKS HOTELS για επέκτασή της στην περιοχή του Πόρτο Χέλι, όπου ήδη προωθείται με ταχύτατους ρυθμούς η αναβάθμισητου AKS HINITSA BAY και όχι μόνο.
Το ξενοδοχείο δεσπόζει επιβλητικά σε έναν υπέροχο καταπράσινο κόλπο κοντά στο Πόρτο Χέλι, προσφέροντας μαγευτική θέα στη θάλασσα και το νησί των Σπετσών. Δανείζεται το όνομά του από το μικρό νησάκι της Χηνίτσας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και λειτουργεί ως φυσικός κυματοθραύστης στην ονειρεμένη παραλία που απλώνεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο.
Το AKS HINITSA BAY, το οποίο είναι περιτριγυρισμένο από θάλασσα, είναι 4 αστέρων και λειτουργεί Απρίλιο με Οκτώβριο.
Στην ίδια περιοχή η εταιρία έχει και το ξενοδοχείο AKS PORTO HELI.
Είναι κτισμένο ακριβώς μπροστά στη θάλασσα με υπέροχη θέα στο γραφικό κόλπο του Πόρτο Χελίου.
Η περιοχή αυτή λόγω και της παρουσίας μεγάλων πολυεθνικών μονάδων, θεωρείται ως έχουσα σημαντικές προοπτικές στα αμέσως επόμενα χρόνια!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video