ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

SkyView: Βόλτα με τις γυάλινες γόνδολες της Στοκχόλμης

Ονομάζεται SkyView και αποτελείται από δύο γυάλινες γόνδολες που χωρούν 16 άτομα. Οι γόνδολες ανεβοκατεβαίνουν σε ειδικές ράγες έξω από το κτίριο σε σχήμα σφαίρας "Ericsson Globe". 
Στο τέλος της διαδρομής οι επισκέπτες βρίσκονται 130 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και φυσικά η θέα προς την Στοκχόλμη από εκεί πάνω είναι μοναδική.
Οι γόνδολες αναχωρούν κάθε 10 λεπτά και ολόκληρη η επίσκεψη διαρκεί 30 λεπτά περίπου. 
Λειτουργεί όλο το χρόνο και η εμπειρία ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο είναι μοναδική! 
Το SkyView αποτελεί ένα πολύ καλό μέρος για έναν διαφορετικό και πρωτότυπο γάμο! 
Οι ενδιαφερόμενοι κλείνουν ιδιωτικό τουρ και μπορούν επίσης να παραγγείλουν σαμπάνια. 
Δίπλα υπάρχει εστιατόριο, καφέ και μαγαζί με σουβενίρ. Οι περισσότεροι που πηγαίνουν εκεί κάνουν και την ξενάγηση στο Ericsson Globe, το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο σε σχήμα ημισφαιρικό. 
Μοιάζει σαν μια μεγάλη λευκή μπάλα, χωρά 16.000 θεατές και λειτουργεί ως γήπεδο χόκεϊ στον πάγο αλλά και ως χώρος συναυλιών και μεγάλων εκδηλώσεων. 
Πρόσβαση
Ο καλύτερος τρόπος είναι το μετρό νούμερο 19 ή 29 με αποβίβαση στον σταθμό Globen. 
Πόσο
Η είσοδος  στις γόνδολες στοιχίζει 145 σουηδικές κορόνες ( περίπου 16,5 ευρώ). 
Ωράριο
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:30 - 6:30
Σαββατοκύριακο: 9:30 - 4:00
To καλοκαίρι το ωράριο αλλάζει και λειτουργεί μέχρι αργά. Για όλες τις πληροφορίες αλλά και για κρατήσεις εισιτηρίων δείτε εδώ
Η θέα από ψηλά είναι καταπληκτική!
Όταν τελειώνουν τη βόλτα τους, οι περισσότεροι φωτογραφίζουν τις γόνδολες καθώς ανεβαίνουν πάνω στην κυκλική επιφάνεια της σφαίρας. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video