ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

New Hotel: Νέα, μεγάλη διάκριση

- Στο «top ten» των καλύτερων ξενοδοχείων σε Ελλάδα & Τουρκία

Tη 10η θέση στα Condé Nast Traveller’s Readers’ Choice Awards 2015, στην κατηγορία των Καλύτερων Ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Τουρκία απέσπασε το New Hotel, μέλος του ομίλου YES! Hotels.
Περισσότεροι από 128.000 ταξιδιώτες (οι περισσότεροι που έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα) από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος στα 28α Condé Nast Traveler’s Readers Choice Awards, υποβάλλοντας εκατομμύρια αξιολογήσεις και δεκάδες χιλιάδες σχόλια, βοηθώντας να δημιουργηθεί η λίστα με τους πιο αγαπημένους προορισμούς, με έμφαση δόθηκε στην αυθεντική και προσωποκεντρική φιλοσοφία φιλοξενίας, στοιχεία που χαρακτηρίζουν το New Hotel...


Το New Hotel, στην «καρδιά» της Αθήνας, ξεχωρίζει για την αισθητική των χώρων του και την ποιότητα φιλοξενίας που παρέχει στους επισκέπτες του. 
Μιλώντας για τη νέα διάκριση, η Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του ομίλου Υes! Hotels, Στεφανία Φλέγγα, είπε σχετικά: «Όλοι στην οικογένεια της YES! είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler και πελάτες μας, ξεχώρισαν το New Hotel, τόσο για το ξεχωριστό design, όσο και για την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει το ξενοδοχείο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία αυθεντικής και παράλληλα σύγχρονης φιλοξενίας, σε κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου και η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μια πολύ σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών μας. Παράλληλα, αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία και ενισχύει ουσιαστικά την παρουσία της Αθήνας ως stop-over προορισμού για κάθε ταξιδιώτη που επισκέπτεται την Ελλάδα».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video