ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

TOP 4 + 1 Οι ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ που πρέπει να έχετε εγκατεστημένες πριν ταξιδέψετε

TOP 4 + 1 : Οι ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ που πρέπει να έχετε εγκατεστημένες πριν ταξιδέψετε

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα που βοηθούν τους ταξιδιώτες από την εύρεση κοντινού ξενοδοχείου, υπηρεσιών και κράτησης της αρεσκείας τους έως τον εντοπισμό της πιο περίεργης ατραξιόν βάσει εγγύτητας.
Ο σύγχρονος ταξιδιώτης είναι πιο εξοικειωμένος από ποτέ με την τεχνολογία, εξοπλισμένος με έξυπνες κινητές συσκευές, μέσα από τις οποίες του δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσει το ταξίδι του ανά πάσα στιγμή καθώς και να προβεί σε κρατήσεις και αγορές, ελέγχοντας τη διαθεσιμότητα δωματίων σε πραγματικό χρόνο.
Δείτε ποιές εφαρμογές θα πρέπει να γνωρίζετε, σύμφωνα με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας εικονικής πραγματικότητας YouVisit, Abi Mandelbaum...

Roadtrippers
Είναι το απόλυτο παράδειγμα μιας εφαρμογή που εντοπίζει σημεια ενδιαφέροντος. Οι χρήστες δηλώνουν το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό και η εφαρμογή υπολογίζει τη διαδρομή με σημεία ενδιαφέροντος.
Οι χρήστες μπορούν επίσης να περιορίζουν τις αναζητήσεις τους σε επίπεδο καταλυμάτων, ατραξιόν, φυσικών αξιοθεάτων και «περίεργων πραγμάτων».

HotelTonight
Πρόκειται για μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες κινητών να κάνουν ξενοδοχειακή κράτηση. Με έμφαση στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής, η HotelTonight αναδεικνύει τα διαθέσιμα δωμάτια κοντινών ξενοδοχείων για αναζήτηση προσφοράς.
Αντί για συγκέντρωση δημόσιων δεδομένων, η HotelTonight συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία στην εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Για να είστε μέσα σε αυτά χρειάζεται λίγη περισσότερη δουλειά, όμως η θετική πλευρά είναι ότι διατηρείτε την ευελιξία στην αλλαγή τιμολόγησης την τελευταία στιγμή.

Gogobot
H εφαρμογή βοηθά τον ταξιδιώτη να προγραμματίζει εκ των προτέρων, βοηθώντας στη διαμόρφωση προγραμμάτων που μπορούν να αποθηκευθούν στο διαδίκτυο ή να ανανεωθούν ανά πάσα στιγμή.
Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια ομάδα (λάτρεις του φαγητου, οικογένεια, φίλοι της τέχνης κτλ) και να αναζητήσουν ατραξιόν που προτείνουν ταξιδιώτες με αντίστοιχα ενδιαφέροντα.

Field Trip, ο έξυπνος τουριστικός οδηγός
Εφαρμογές όπως η Field Trip λειτουργούν στο παρασκήνιο ειδοποιώντας τους ταξιδιώτες για ενδιαφέρουσες ατραξιόν βάσει της εγγύτητάς τους με αυτές.
Οι προτάσεις της εφαρμογής αντλούνται από εκδόσεις όπως οι like Zagat, Thrillist και TimeOut, και ειδοποιούν για τις ατραξιόν που ανταποκρίνονται στις παραμέτρους που έχει θέσει ο χρήστης.

H εφαρμογή του ξενοδοχείου σας
H εφαρμογή αυτή, πέρα από την κράτηση δωματίου, ή ακόμα και το ξεκλείδωμά του, είναι ένα επιπλέον σημείο πώλησης για το brand σας. Το 85% των χρηστών κινητών τηλεφώνων θα προτιμούσαν να έχουν πρόσβαση στο site σας μέσω εφαρμογής.
Τα ξενοδοχεία που ήδη παρέχουν αυτή την υπηρεσία στους επισκέπτες τους ξεχωρίζουν ως προοδευτικά και σύγχρονα, αντιπροσωπεύοντας το σύγχρονο lifestyle.

Nα είστε ενημερωμένοι
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές συζητούνται, αλλά είναι πιο σημαντικό να εμφανίζονται πληροφορίες για το ξενοδοχείο σας στις αναζητήσεις τους.
Ζητήστε το ξενοδοχείο σας να εμφανίζεται στις αναζητήσεις από εφαρμογές όπως HotelTonight και TripAdvisor. Όμως εφόσον η δημοφιλία των εφαρμογών μεταβάλλεται συχνά, πρέπει να γνωρίζετε ποια έχει το μεγαλύτερο κοινό σε δεδομένη στιγμή.
 source ; travelstyle


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video