ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χριστούγεννα στη Disneyland (2016)

Τα Χριστούγεννα στη Disneyland έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού τα πάντα είναι στολισμένα από τις 11 Νοεμβρίου. Το πιο παραμυθένιο θεματικό πάρκο αποκτά κι άλλη μαγεία και ομορφιά με τα χιλιάδες λαμπιόνια, τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όλα τα υπέροχα πράγματα που είναι ειδικά για τις γιορτές.
 

Θα δείτε την χριστουγεννιάτικη παρέλαση με όλους τους ήρωες της Disney και συναντήστε τους αγαπημένους σας ήρωες σε διάφορα σημεία του πάρκου.

Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα των παρελάσεων αλλά και των εμφανίσεων των χαρακτήρων.

Το εισιτήριο στοιχίζει 47 ευρώ (40 ευρώ για παιδιά 3-11 ετών). Υπάρχουν και συνδυαστικά εισιτήρια. Δείτε περισσότερα εδώ
 
Δείτε τι φωτογραφίες και "ταξιδέψτε" στον μαγικό κόσμο της Disney. (Όλες οι φωτογραφίες είναι από τον στολισμό για τα Χριστούγεννα 2016)
 
Αν σκέφτεστε να πάτε, κλείστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας, ιδιαίτερα αν θέλετε διαμονή σε κάποιο από τα ξενοδοχεία του πάρκου. Το πάρκο διαθέτει 7 διαφορετικά ξενοδοχεία, με διαφορετικές τιμές για να επιλέξετε. 
1. Disneyland Hotel
Με θέα στο πάρκο της Disneyland και ακριβώς δίπλα στην είσοδό του. Είναι το πιο κοντινό αλλά και το πιο ακριβό βεβαίως!

2. Disney's Hotel New York
Για πολυτελές περιβάλλον και τυπικά νεοϋορκέζικη εξυπηρέτηση, στο Ξενοδοχείο Disney’s Hotel New York θα είναι σαν να βρίσκεστε στην καρδιά της Νέας Υόρκης. 

3. Disney’s New Port Bay Club
Ονειρεύεστε να κοιμηθείτε δίπλα στη θάλασσα; Στο Disney’s Newport Bay Club, γευτείτε το στυλ και τη γοητεία των ακτών της Νέας Αγγλίας στα τέλη του 19ου αιώνα, στις όχθες της λίμνης Disney.

4. Disney’s Sequoia Lodge
Χαλαρώστε μέσα στις σεκόγιες, στην άγρια γοητεία αυτού του αναπαυτικού ορεινού καταφυγίου που μοιάζει να έχει βγει κατευθείαν από τους εθνικούς αμερικανικούς δρυμούς.

5. Disney's Hotel Cheyenne
Ζήστε σαν καουμπόηδες σε αυτό το όμορφο ξενοδοχείο!

6. Disney's Hotel Sante Fe
Ζήστε τις έναστρες νύχτες στα νότιο-δυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών ανάμεσα στους Ισπανούς και τους Ινδιάνους.  

7. Disney's Davy Crockett Ranch
Επιστροφή στη φύση! Μείνετε στο ιδιωτικό σας μπανγκαλόου, μέσα στο δάσος, και χαλαρώστε σ’ αυτό το ήρεμο και αυθεντικό περιβάλλον που είναι εμπνευσμένο από το βασιλιά των κυνηγών Ντέιβι Κρόκετ.
Δείτε όλα τα ξενοδοχεία εδώ


Booking.com


 
 Πώς θα πάτε στη Disneyland
Πραγματοποιούνται δρομολόγια με λεωφορείο μεταξύ των αεροδρομίων Roissy CDG και Orly και του πάρκου Disneyland Resort Paris (η διαδρομή διαρκεί μια ώρα περίπου, ανάλογα με την κίνηση).
Από το κέντρο του Παρισιού, η γραμμή A του RER σας μεταφέρει γρήγορα στο Disneyland Resort Paris. Μέσα σε 35 μόνο λεπτά, φτάνετε στη στάση "Marne-la-Vallée / Chessy", που βρίσκεται 2 λεπτά με τα πόδια από την είσοδο των Πάρκων, και κοντά στα ξενοδοχεία.

tips
* Τιμές και κράτηση εισιτηρίων εισόδου στο πάρκο εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε το ανάλογο εισιτήριο για 1 ή περισσότερες μέρες και αν επίσης θέλετε να επισκεφτείτε και το πάρκο Walt Disney studios που είναι εκεί δίπλα. 
* Για να πάρετε μια γεύση από τον κόσμο της Disneyland μπορείτε να πάτε μια ημερήσια εκδρομή από το Παρίσι. Για να ζήσετε την μαγεία όμως καλύτερα να προτιμήσετε να μείνετε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο χώρο του πάρκου. 
*Στα καταστήματα με τα είδη της Disney....απλά συγκρατηθείτε! Θέλει πολύ προσπάθεια γιατί θα θέλετε να τα πάρετε όλα!!!!
*Από τα ξενοδοχεία υπάρχει δωρεάν mini bus για την είσοδο του πάρκου. Επομένως αν κλείσετε διαμονή σε κάποιο από τα πιο μακρινά ξενοδοχεία που είναι και πολύ πιο οικονομικά, μην σας προβληματίζει η απόσταση.
* Τα άνετα παπούτσια και η όρεξη για περπάτημα είναι αυτονόητα!
* Κατά την περίοδο των γιορτών εννοείται ότι υπάρχει αυξημένη κίνηση, καλύτερα επομένως να έχετε κλείσει το εισιτήριο από πριν για να μπείτε πιο γρήγορα. 
*Σε όλο το πάρκο υπάρχουν πολλά εστιατόρια, αναψυκτήρια και τουαλέτες. 
* Μπαίνοντας πάρτε χάρτη του πάρκου ώστε να ξέρετε που να πάτε. Επίσης ενημερωθείτε για τις ώρες των διάφορων σώου, ώστε να πάτε σε αυτά που σας αρέσουν. 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video