ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτό είναι το Miami της Ελλάδας! Το ξέρατε;
Ξέρατε ότι υπάρχει ένας μέρος στην Ελλάδα που μοιάζει με τα Keys της Florida και το Miami; Τεχνητά κανάλια διασχίζουν τις αυλές των σπιτιών, στα οποία σπίτια οι ιδιοκτήτες τους πηγαίνουν με το σκάφος τους και όχι με το αυτοκίνητό τους.
Πρόκειται για το Porto Hydra Village, το Μαϊάμι της Ελλάδας! Έτοιμοι για το ταξίδι;


Στο Πόρτο Υδρα μπορεί κανεις να φτάσει οδικώς ή δια θαλάσσης.
Οδικώς:
Μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, της επαρχιακής οδού Κορίνθου-Επιδαύρου-Κρανιδίου και της οδού Κρανιδίου-Ερμιόνης-Θερμησίας (2 χιλ. από το χωριό Θερμησία). Η διαδρομή είναι περίπου 190 χλμ (2,5 ώρες).
Εναλλακτικά, μετά την Επίδαυρο παίρνουμε το δρόμο για Γαλατά (Πόρος) και συνεχίζουμε στο δρόμο προς Ερμιόνη. Η διαδρομή αυτή είναι κατά 20-30 λεπτά μακρύτερη, είναι όμως πιο ενδιαφέρουσα τουριστικά.
Διά Θαλλάσης:
Από τον Πειραιά με τα Ιπτάμενα Δελφίνια των γραμμων Αργοσαρωνικού αποβιβαζόμαστε στο λιμάνι της Ερμιόνης, απο όπου ο οικισμός απέχει 12 χλμ.
Από τον Πειραιά υπάρχουν επίσης δρομολόγια Ferry Boat προς Πόρο. Από τον Πόρο περνάς εύκολα απένταντι (στο Γαλατά) και από εκεί ο οικισμός απέχει 25 περίπου χλμ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο επίσημο site του Porto Hydra Village!Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video