ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΟΥΙΖ : Ποια μεγάλη, μα πολύ μεγάλη, ξενοδοχειακή αλυσίδα, θα έχει του χρόνου παρουσία στην Αθήνα;

    
Παρά το γεγονός ότι για τυπικούς λόγους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ «ΠΕΣΕΙ» ΑΚΟΜΗ οι υπογραφές, βέβαιη θεωρείται η παρουσία στην Αθήνα, από το 2018, μιας από τις μεγαλύτερες και πλέον πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο.
Η αλυσίδα αυτή θα αναλάβει ένα από τα «αστέρια» του ελληνικού Τουρισμού, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο την πολύ μεγάλη φήμη του.
Ήδη στο ξενοδοχείο έχει τοποθετηθεί από την πλευρά του operator, προσωρινός γενικός διευθυντής, που παρακολουθεί τα δρώμενα σε συνεργασία με τους managers των ιδιοκτητών, ενώ στα μέσα του Φθινοπώρου, αναμένεται ο γενικός διευθυντής που θα αναλάβει το project και την λειτουργία.
Η παρουσία της μεγάλης αυτής ξενοδοχειακής αλυσίδας στην Αθήνα, θα σημάνει και την ενεργοποίηση του ενδιαφέροντός της για τον ελληνικό Τουρισμό, αφού θεωρείται βέβαιο ότι θα εξετάσει σοβαρά επενδυτικές κινήσεις στον ελληνικό Τουρισμό.
Η έκπληξη είναι ότι ο γενικός διευθυντής που αναμένεται περίπου τον Οκτώβριο, εργάζεται στο Ντουμπάϊ και έχει ελληνικές ρίζες, ενώ έχει επιλεγεί για την θέση αυτή στην Ελλάδα, από …Έλληνα !!!
Μόλις πέσουν οι υπογραφές θα σας ενημερώσουμε…


Διαβάστε περισσότερα: ΚΟΥΙΖ : Ποια μεγάλη, μα πολύ μεγάλη, ξενοδοχειακή αλυσίδα, θα έχει του χρόνου παρουσία στην Αθήνα; - ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr http://ift.tt/2geXqrV 
Follow us: @money_tourism on Twitter | xrimantourismos on Facebook


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video