ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βόλτα στη χριστουγεννιάτικη Grand Place στις Βρυξέλλες

Τα Χριστούγεννα στην βελγική πρωτεύουσα είναι πανέμορφα, γιατί από τα τέλη Νοέμβρη η πόλη στολίζεται και περιμένει τους επισκέπτες! 
Το πιο κεντρικό και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο της πόλης είναι η τεράστια πλατεία Grand Place με την εκπληκτική αρχιτεκτονική. Τα Χριστούγεννα διακοσμείται από ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που κάθε χρόνο έχει εντελώς διαφορετικό στολισμό. 


Για φέτος (2019), που γιορτάζονται τα 400 χρόνια του διάσημου Manneken-Pis, είναι στολισμένο με τα χρώματα της βελγικής σημαίας. Έχει 40 κόκκινα φωτάκια, 120 μπάλες στα χρώματα της σημαίας, 1.5 χλμ γιρλάντα και 50 μικρές φιγούρες του Manneken-Pis. 
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε live το δέντρο στην πλατεία!!
Αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις όμως είναι το σόου ήχου και φωτός. Πρόκειται για ένα σόου 360 μοιρών που γίνεται πάνω στις προσόψεις των κτιρίων της πλατείας. Διαρκεί 8 λεπτά, καθημερινά από τις 29/11 έως τις 5/01. 
Το σόου γίνεται: από Κυριακή έως Πέμπτη, από τις 5 το απόγευμα ως τις 10, κάθε μία ώρα. Παρασκευή και Κυριακή κάθε μισή ώρα. Παραμονή πρωτοχρονιάς μέχρι τις 6 το απόγευμα. 

Tips
Grand Place: H μεγάλη πλατεία των Βρυξελλών
Τα ξενοδοχεία της πόλης
* Ξεναγήσεις, εκδρομές και αξιοθέατα στο Βέλγιο 

* Αν θέλετε να επισκεφτείτε αρκετά μουσεία, κοιτάξτε τι περιλαμβάνει η Brussels Card (έχει πολλά μουσεία με δωρεάν είσοδο και σημαντικές εκπτώσεις). Δείτε αναλυτικά εδώ
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video