ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΚΕΙ κάνουν ΒΟΥΤΙΕΣ και το ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ! Μια παραλιακή καστροπολιτεία με νερά... Καραϊβικής!

Mπορεί για τους περισσότερους οι διακοπές να έχουν τελειώσει, ωστόσο, υπάρχουν οι λάτρεις του Σεπτεμβρίου, αυτοί που δεν σπαταλούν ούτε μια μέρα από την καλοκαιρινή τους άδεια για να πάνε σε κάποιο νησί που πήζει από κόσμο και περιμένουν τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου για να κάνουν τις εξορμήσεις τους.

Πέρα από τα ελληνικά νησιά που είναι μαγικά και το Σεπτέμβριο, υπάρχουν στη Μεσόγειο και κάποια άλλα παραλιακά μέρη που και το Φθινόπωρο θεωρούνται ιδανικοί προορισμοί για όσους θέλουν να κάνουν τις βουτιές τους.

Ενα από αυτά είναι και η Τράπεια, μια μικρή παραλιακή πόλη στην νότιο Ιταλία, η οποία είναι σκαρφαλωμένη πάνω σε ένα βράχο και η οποία περιβάλλεται από διάφανα νερά. Ισως από τα πιο διάφανα που υπάρχουν στη Μεσόγειο. Οι παραλίες με την αμμουδιά είναι μαγικές, ενώ ο βυθός πολύ ιδιαίτερος και προσφέρεται για καταδύσεις.

Πέρα, όμως, από τις παραλίες η Τράπεια, φημίζεται και για μια σειρά άλλων πραγμάτων: Το μοναστήρι της Σάντα Μαρία στην κορυφή του βράχου που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, την αρχαία πόλη, την οποία λέγεται ότι προστάτεψε η Σάντα Μαρία από τους βομβαρδισμούς του Β Παγκοσμίου Πολέμου και το παγωτό κρεμμύδι που κατασκευάζεται μόνο σε αυτή την ιταλική πόλη.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video