ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πιστέψτε στον άνεμο!!!


ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ! 
Με αυτό το σλόγκαν, έγινε η παρουσίαση του θρυλικού Ρώσικου ιστιοπλοϊκού αγώνα “Regatta Verkhnevolzhskaya” (Αγώνας Άνω Βόλγα), στις εργασίες της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης της ΜΙΤΤ στη Μόσχα, σε κοινή συνέντευξη τύπου στο Ελληνικό περίπτερο με πρωτοβουλία του περιοδικού «ο Κόσμος των Εντυπώσεων» (World of Impressions) και της Περιφέρειας Αττικής.
Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας του Άνω Βόλγα αποτελεί μέρος του επίσημου ημερολόγιου των αγώνων της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (WFTU) και θα πραγματοποιηθεί με το σύνθημα «Πιστέψτε στον άνεμο!». 
Πιστεύουμε στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, είπε στη συνέντευξη τύπου, ο διοργανωτής του ιστιοπλοϊκού αγώνα Vladimir Odrezov. Οι μακρόχρονες φιλικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια καλή βάση για τον ιστιοπλοϊκό αγώνα, με συμμετοχή ιστιοπλόων και από τις δύο χώρες. 
Θα προσφέρουμε στους διοργανωτές του Ρώσικου ιστιοπλοϊκού αγώνα τη μέγιστη βοήθεια από το κράτος και τη Περιφέρεια Αττικής διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής Θεόδωρος Αγγελόπουλος.
Σύμφωνα με το περιοδικό, οι Ρώσοι δημοσιογράφοι πείστηκαν ότι η διεθνής οικονομική κρίση μπορεί να ενδυναμώσει τους φιλικούς δεσμούς στην ιστιοπλοΐα μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας ώστε του χρόνου οι Ρώσοι ιστιοπλόοι να μπορούν να αναμετρηθούν με τους Έλληνες ιστιοπλόους στα νερά του Σαρωνικού ! 
Το 2016, προγραμματίζεται να διεξαχθεί ο αγώνας αυτός στην Ελλάδα, με βάση την διάσημη αλυσίδα πεντάστερων ξενοδοχείων Helios Hotels & Resorts, κυρίως το ξενοδοχείο Grand Resort Λαγονήσι. 
Ο κ. Νίκος Τζήμας, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, έδειξε ενδιαφέρον για αυτό το διεθνές ιστιοπλοϊκό γεγονός και προθυμία να υποστηρίξει ως συνεργάτης τους Ρώσους διοργανωτές προσφέροντας την φιλοξενία Ρώσων δημοσιογράφων και ειδικών σχετικά με το Yachting - Regatta, τον προσεχή Μάιο στην Αθήνα. 
Φιλοδοξία της Περιφέρειας Αττικής είναι το τεράστιο αυτό αθλητικό-τουριστικό γεγονός να καθιερωθεί ως μόνιμος θεσμός και να πραγματοποιείται κάτω από τον λαμπερό Αττικό ήλιο! Έλληνες κυβερνητικοί εκπρόσωποι υποστήριξαν ενεργά το σχέδιο αυτό. 
Συγκεκριμένα, εκ μέρους του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας, η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής ο κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος και εκ μέρους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών Ιστιοπλοΐας το μέλος και προπονητής κ. Αχιλλέας Τζήμας. Από την Ρώσικη πλευρά το εγχείρημα υποστηρίχθηκε εκ μέρους του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού και τον Επικεφαλής του Οργανισμού Τουρισμού και της Ρώσικης Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας κ. Οleg Safonov.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video