ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεργασία Δήμου Θεσσαλονίκης - HELEXPO ΔΕΘ


Την οικοδόμηση μίας στενότερης και πιο ουσιαστικής συνεργασίας, η οποία θα λάβει μόνιμο χαρακτήρα, διερεύνησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης τους ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας. 
Σε πρώτη φάση θα αναβαθμιστεί η συνεργασία, μέσω της διοργάνωσης της 12ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo από τις 7-10 Μαΐου 2015.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει με την παρουσία του κεντρικού του περιπτέρου «Μανόλης Αναγνωστάκης» και θα προγραμματίσει σειρά επισκέψεων για τα σχολεία της πόλης, ενώ χρήσιμη εκτιμάται και η ενίσχυση του διεθνούς χαρακτήρα της συγκεκριμένης έκθεσης. 
Επιπλέον, αποφασίστηκε να υπάρξει στενή συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο και στον εθνικό εκθεσιακό φορέα στο πλαίσιο της επετειακής 80ης διοργάνωσης της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από τις 5-13 Σεπτεμβρίου 2015. 
Ο Δήμος θα αναλάβει την πρωτοβουλία να απευθύνει πρόσκληση σε πόλεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, με τις οποίες έχει αναπτύξει στενές σχέσεις στο πλαίσιο της πολιτικής του, ενώ κάτι αντίστοιχο θα επιχειρηθεί και με αφορμή την επόμενη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA, η οποία λαμβάνει χώρα για 31η φορά από τις 12-15 Νοεμβρίου 2015. 
Η συμβολή του Δήμου Θεσσαλονίκης θα είναι καθοριστική και στη νέα διοργάνωση με τίτλο «Art Thessaloniki» (International Contemporary Art Fair), που πραγματοποιείται από τις 29 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2015. Κοινή πεποίθηση και των δύο φορέων, είναι ότι με μεθοδικές και στοχευμένες ενέργειες, η Θεσσαλονίκη μπορεί να καταστεί το κέντρο της πολιτιστικής παραγωγής και προβολής στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. 
Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς του Δήμου ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Έλλη Χρυσίδου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Σπύρος Πέγκας, ενώ από τη ΔΕΘ-Helexpo, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Αλέξης Τσαξιρλής.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video