ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Στήριξη της Επιχειρηματικότητας στον Τουρισμό» από τη ΝΔ


Με αφορμή την τοποθέτησή του ως συντονιστή στην Ομάδα Εργασίας «Στήριξη της Επιχειρηματικότητας στον Τουρισμό» του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, το μέλος του τομέα Νίκος Ασπιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την εμπιστοσύνη του, καθώς και τον Βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα για την πρωτοβουλία του, τηρώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις σε ότι αφορά τον Τουρισμό. 
Η Κέρκυρα δίνει δυναμικό παρόν, στα κέντρα αποφάσεων και στην διαμόρφωση πολιτικής σε αυτό το νευραλγικό κομμάτι της Τοπικής και Εθνικής οικονομίας, έχοντας μάλιστα και ο ίδιος ο βουλευτής Κέρκυρας, συμμετοχή ως κοινοβουλευτικό μέλος στον Τομέα Τουρισμού, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία που έχει ο Τουρισμός για την Κέρκυρα και γενικά για την Πατρίδα μας.
Θα ήθελα να αναφέρω την άψογη συνεργασία μας με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου και τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Μάνο Κόνσολα, στη διαμόρφωση του Νέου Στρατηγικού Σχεδίου στον τομέα του Τουρισμού, που ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παρουσιάσει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου Στρατηγικού Σχεδίου της ΝΔ για την «επόμενη μέρα». 
Η Νέα Δημοκρατία έχει θέσεις, Ολοκληρωμένο Σχέδιο και Πρόγραμμα για να κυβερνηθεί επιτέλους η Χώρα μας, μετά την τυχοδιωκτική πολιτική ακυβερνησίας που κύριος ηθικός αυτουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας. 
Στον τομέα του Τουρισμού μετά την επιτυχημένη θητεία της Κας Όλγας Κεφαλογιάννη, με ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και έργο που είχε εμφανή αποτελέσματα, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου περιήλθε σε απραξία δημιουργώντας καίρια προβλήματα στον τομέα του Τουρισμού που πρέπει να επιλύσουμε. Και καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Ασπιώτης: « Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Τουρισμού, που κράτησε όρθια την χώρα, αυτή την δύσκολη περίοδο. Πάλεψαν σαν πραγματικοί ήρωες. Μετά την παρουσίαση του Προγράμματος, θα έχουμε τον χρόνο να συζητήσουμε εκτενέστερα την ενότητα του Τουρισμού ώστε να καταλάβουν οι πολίτες, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που μπορεί με σοβαρότητα να κυβερνήσει αυτό τον τόπο.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video