ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επέκταση θερινών δρομολογίων της Ellinair ...


...έως 28 Σεπτεμβρίου λόγω αυξημένης ζήτησης! 

- Δείτε εδώ μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιάννη Μουζενίδη

Η θεαματική πορεία των δρομολογίων εσωτερικού της Ellinair, της νέας αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου Μουζενίδη, οδήγησε τη διοίκησή της στην απόφαση επέκτασης επιλεγμένων θερινών δρομολογίων μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. 
Οι πτήσεις εσωτερικού της εταιρείας εγκαινιάστηκαν στις 15 Ιουνίου, με προγραμματισμένη διάρκεια για τα θερινά δρομολόγια έως και 7 Σεπτεμβρίου. 
Η αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων του επιβατικού κοινού και οι πολύ υψηλοί δείκτες πληρότητας των πτήσεών της, ειδικά προς και από Σαντορίνη και Ηράκλειο, ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που ανάδειξαν την ανάγκη διεύρυνσης του θερινού προγράμματος.
Τα δρομολόγια που θα επεκταθούν έως 28 Σεπτεμβρίου είναι από Θεσσαλονίκη για Σαντορίνη με επιστροφή, με συχνότητα 5 φορές την εβδομάδα, από Αθήνα για Σαντορίνη με επιστροφή, με συχνότητα επίσης 5 φορές την εβδομάδα και τέλος από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο, με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα. 
Η Ellinair στο διάστημα των δύο (2) μηνών λειτουργίας των συγκεκριμένων δρομολογίων μετέφερε περισσότερους από 20.000 επιβάτες, με τον μέσο όρο πληρότητας πτήσεων να αγγίζει το 80% και με συγκεκριμένους προορισμούς, όπως η πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα να υπερβαίνει κατά μέσο όρο το 90%. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Σταύρος Δαλιάκας: «Είναι σπάνιο μια νέα αεροπορική εταιρεία να σημειώνει τόσο υψηλές πληρότητες, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας των δρομολογίων της, σε μόλις δύο μήνες. Και παρά τις απαράμιλλες δυσκολίες και τις ιδιάζουσες συνθήκες της φετινής τουριστικής περιόδου, στην Ellinair νιώθουμε περήφανοι γιατί περισσότεροι από 40.000 επιβάτες εσωτερικού μας τίμησαν με την επιλογή τους.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video