ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

SUPERMARKET του μέλλοντος στην ΜΥΚΟΝΟ

Πουθενά αλλού στον κόσµο δεν κάνεις τα ψώνια σου ακούγοντας live µουσική από Dj, την ώρα που χαζεύεις Fashion TV σε γιγαντοοθόνες! Πουθενά, εκτός από τον πλανήτη... Μύκονο!
Aπό την Τίτη Βελοπούλου Φωτό: Κώστας Καπαρελιώτης
Δίπλα στους µύλους, τη Μικρή Βενετία και τις παραλίες, από το Πάσχα ένα ακόµη αξιοθέατο προστέθηκε στη Μύκονο: ένα σούπερ µάρκετ! Υπερβολή; Καθόλου, καθώς πρόκειται για το ολοκαίνουριο Flora, πλησίον του αεροδροµίου. Mας δίνει µια ιδέα για τα σούπερ µάρκετ του µέλλοντος... και δεν θα µπορούσε να υπάρχει σε κανένα άλλο µέρος παρά µόνο στη Μύκονο! Πού αλλού θα χαζεύατε επιδείξεις µόδας σε γιγαντοοθόνες την ώρα που επιλέγετε τα τυριά και αλλαντικά της αρεσκείας σας; Ποιο άλλο σούπερ µάρκετ διαθέτει Dj που παρασύρει µε τις µουσικές της επιλογές τους πελάτες σε χορό... ενώ ψωνίζουν;
Εκτός λοιπόν από την κορυφαία ποιότητα προϊόντων που διαθέτει, το ανακαινισµένο Flora ξεχωρίζει για την party διάθεση αλλά και τον ultra modern χώρο του, minimal διακοσµηµένο, µε υποβλητικό φωτισµό, µε τη σφραγίδα του αρχιτέκτονα Νίκου Κουκουράκη (επιµελήθηκε πέρσι την ανακαίνιση του θρυλικού Remezzo). Ενώ το µοτίβο στο πάτωµα παραπέµπει στα ελληνικά παντοπωλεία περασµένων δεκαετιών!
Σκοπός της οικογένειας Κονταράτου, που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίµων από το 1970, ήταν να κάνει τη βαρετή για πολλούς επίσκεψη στο σούπερ µάρκετ µια διασκεδαστική εµπειρία! Κάτι που, άλλωστε, ταιριάζει γάντι στους επισκέπτες υψηλής οικονοµικής επιφάνειας του νησιού, που δεν φείδονται χρηµάτων προκειµένου να ικανοποιήσουν τις επιθυµίες τους.
Δίπλα λοιπόν στα ράφια µε τα... ταπεινά προϊόντα ενός συνηθισµένου σούπερ µάρκετ, ποζάρουν τα πιο ιδιαίτερα εδέσµατα, αλλά και χρυσοποίκιλτες συλλεκτικές σαµπάνιες αξίας €14.000, ενώ η κάβα του φιλοξενεί µια συλλογή από σπάνια κρασιά και ποτά. Στο section του delicatessen, οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι θα ανακαλύψουν από τις καλύτερες τρούφες, gourmet µουστάρδες, λάδια µε τις πιο εκκεντρικές... γεύσεις, χαβιάρι, µέχρι και αυγά από ορτύκι, ενώ στα ψυγεία του αλλαντικά από όλα τα µέρη του κόσµου και τυριά 22 µηνών ωρίµανσης (το Blu 61 και το ροκφόρ Costel vile ξεφεύγουν σε τιµή/κιλό αλλά και... γεύση!) «ξελογιάζουν» το µάτι και διεγείρουν την καταναλωτική διάθεση. Tις εντυπώσεις κερδίζουν, επίσης, οι πρωτοποριακές συσκευασίες δώρου, total branding της INK Design, µε το λογότυπο «84600» (εµπνευσµένες από τον ταχυδροµικό κώδικα της Μυκόνου)!

Ωστόσο, το στοιχείο της ζωντάνιας το δίνει η παρουσία της Dj Βούλας Βαµβακάρη, γνωστής ως Dj του Caprice για 21 χρόνια! «Δέχτηκα αµέσως την πρόταση του Τάσου, γιατί τη βρήκα άκρως καινοτόµα και πρωτότυπη», µας εξοµολογείται η ίδια, την ώρα που αναλαµβάνει τα... decks! «Παίζω ανάλογα τη µέρα και τους πελάτες που έχουµε στο µαγαζί», συµπληρώνει, ενώ µας κλείνει το µάτι, την ώρα που κάποιοι τουρίστες λικνίζονται στους ρυθµούς της µπροστά από τα ράφια µε τα αναψυκτικά! Κι αν µέχρι τώρα ήταν κάπως υπερβολή, σήµερα µπορούµε να πούµε µε βεβαιότητα ότι, ναι, το πάρτι στη Μύκονο δεν σταµατάει ποτέ!
Tip:
Μας άρεσε το τµήµα µε τα βιολογικά και τα προϊόντα για ειδικές διατροφικές ανάγκες (gluten free, veggie, vegan), αλλά και το εξαιρετικό delicatessen µε καλούδια από όλο τον κόσµο!
Καθηµερινά 08:00-21:00
Περιοχή Αεροδροµίου, Τ. 22890 23509, www.mykonos-flora.gr
Καταστήµατα υπάρχουν, επίσης, στην Άνω Μερά και τον Βόθωνα
Πηγή:BEST IN TRAVEL MYKONOS


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video