ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο «Πύργος του Άιφελ» χτίζεται στο Μαϊάμι

Ο «Πύργος του Άιφελ» χτίζεται στο Μαϊάμι

Το νέο εντυπωσιακό αξιοθέατο της πόλης
Ένα νέο αρχιτεκτονικό «στολίδι» αναμένεται να κατασκευαστεί στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι, φιλοδοξώντας να γίνει το νέο σύμβολο της πόλης!
  Ο Πύργος Skyrise, κόστους 430 εκατομμυρίων δολαρίων θα είναι ένας εντυπωσιακού σχεδιασμού ουρανοξύστης με ύψος 305 μέτρα, ο οποίος θα κατασκευαστεί κοντά στην προκυμαία της περιοχής South Beach και έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ο «Πύργος του Άιφελ» του Μαϊάμι.
Ο «Πύργος του Άιφελ» χτίζεται στο Μαϊάμι
Το νέο αυτό αξιοθέατο του Μαϊάμι, εκτός από ορόφους παρατήρησης, που θα προσφέρουν θεαματική θέα της πόλης και εστιατόριο θα προσφέρει στους επισκέπτες δυο ξεχωριστές επιλογές διασκέδασης, που θα ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!
Ο «Πύργος του Άιφελ» χτίζεται στο Μαϊάμι
Στο Skyrise Drop, οι επισκέπτες θα κάνουν ουσιαστικά ένα άλμα από τον ουρανοξύστη, δεμένοι με ένα υψηλής ταχύτητας ελεγχόμενο καλώδιο, ενώ στο SkyPlunge, επίσης κατάλληλα δεμένοι θα κάνουν ελεύθερη πτώση για 50 ορόφους και θα σταματούν απότομα.
Ο «Πύργος του Άιφελ» χτίζεται στο Μαϊάμι
Φυσικά ο πύργος θα προσφέρει και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον τελευταίο του όροφο, ενώ τα τρία καταστρώματα παρατήρησης, θα περιβάλλονται από γυαλί, χαρίζοντας θέα από το South Beach στο Everglades.
Ο «Πύργος του Άιφελ» χτίζεται στο Μαϊάμι
Το Skyrise θα διαθέτει ακόμα μια αίθουσα χορού για ειδικές εκδηλώσεις, ένα “ιπτάμενο θέατρο” με εναέρια πλάνα του Μαϊάμι και ένα στιλάτο εστιατόριο.
Ο «Πύργος του Άιφελ» χτίζεται στο Μαϊάμι

Ο ουρανοξύστης θα είναι ο δεύτερος ψηλότερος πύργος παρατήρησης της χώρας, μετά τον Stratosphere στο Λας Βέγκας και οι εργασίες για την κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος, ενώ θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2017.
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video