ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

+ 10% η επιβατική κίνηση τον Οκτώβριο στην Αθήνα


- Το αεροδρόμιο της Αθήνας καταγράφει 15,7 εκατ. ταξιδιώτες στο δεκάμηνο του 2015 

Ένα ακόμη βήμα για την πραγματοποίηση του ιστορικού ρεκόρ της επιβατικής κίνησης έκανε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), καθώς εξυπηρέτησε τον Οκτώβριο 1,5 εκατ. ταξιδιώτες, σημειώνοντας αύξηση κατά 10% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του «Ελ. Βενιζέλος», κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, η κίνηση του αεροδρομίου έφτασε τα 1,58 εκατ. επιβάτες ξεπερνώντας την περυσινή του επίδοση (1,4 εκατ.) κατά 10,2%. 
Οι επιβάτες εσωτερικού έφτασαν τους 540 χιλιάδες, επίδοση αυξημένη κατά 9% σε σχέση με πέρυσι (495 χιλιάδες), ενώ οι διεθνείς επιβάτες ξεπέρασαν το 1 εκατ, καταγράφοντας αύξηση κατά 10,8% και επιτυγχάνοντας τον καλύτερο Οκτώβριο στην ιστορία του αεροδρομίου των Σπάτων.
«Οι ξένοι επισκέπτες κατέγραψαν άνοδο της τάξης του 13%, ενώ οι Έλληνες επιβάτες παρουσιάστηκαν αυξημένοι κατά 9% ποσοστό του οποίου καθοριστικός παράγοντας είναι η ζήτησή τους για ταξίδια στο εξωτερικό» παρατηρεί το «Ελ. Βενιζέλος». Συνολικά, στο δεκάμηνο του έτους, η κίνηση του αεροδρομίου έφτασε τα 15,7 εκατ. επιβάτες και αυξήθηκε σε σχέση με πέρυσι κατά 19,8% (13 εκατ. επιβάτες), με την κίνηση εξωτερικού να ξεπερνά το φράγμα των 10 εκατ. ταξιδιών και να παρουσιάζει άνοδο κατά 18,3% (8,6 εκατ. πέρυσι) και την κίνηση εσωτερικού να φτάνει τους 5,5 εκατ. ταξιδιώτες, επίδοση αυξημένη κατά 18,3% (4,4 εκατ πέρυσι) σε σχέση με το δεκάμηνο του 2014. 
«Οι Έλληνες ταξιδιώτες παρουσίασαν αύξηση κατά 11%, ενώ οι ξένοι επισκέπτες κατέγραψαν επίσης άνοδο κατά 26%» σημειώνει ο διεθνής αερολιμένας. 
ΠΗΓΗ: vima.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video