ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

40 χρόνια Creta Maris!!!


Το 2015 αποτελεί χρονιά-σταθμό για το Creta Maris Beach Resort, καθώς γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας! Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, το Creta Maris αναπτύσσει όλο και περισσότερο τις υπηρεσίες του, παρέχοντας εμπειρίες που επάξια αντιπροσωπεύουν τη διάσημη ελληνική φιλοξενία, διαφημίζοντας την Ελλάδα και την Κρήτη ως κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό. 
Ο ιδρυτής Νίκος Μεταξάς με την σύζυγό του και στη συνέχεια η οικογένεια τους, λειτουργούσαν πάντα με γνώμονα την Κρήτη. 
Το Creta Maris Beach Resort στήριζε και εξακολουθεί να στηρίζει τον τόπο του, την Κρήτη, εφαρμόζοντας συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα, εκτιμώντας βαθιά τον πλούτο της κρητικής γης, προμηθεύεται και καλλιεργεί σημαντικές ποσότητες τοπικών προϊόντων, προσφέροντας στους τουρίστες το καλύτερο δυνατό ελληνικό προϊόν.
Στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία, έχοντας στο δυναμικό του 92% τοπικούς εργαζόμενους, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο δυναμικά στην τοπική οικονομία του νησιού. Επιπλέον, κατανοώντας το σημαντικό του ρόλο του ως διαμεσολαβητής μεταξύ των τουριστών, της ελληνικής παράδοσης και του πολιτισμού, πραγματοποιεί πολυάριθμες κοινωνικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας τα ήθη και έθιμα του τόπου και μυώντας τους τουρίστες στον ελληνικό παραδοσιακό τρόπο ζωής. 
Από 1 έως 8 Μαΐου, το ξενοδοχείο θα «σβήσει τα κεράκια της τούρτας», ενώ θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του με μοναδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα διαρκέσουν ολόκληρη την εβδομάδα. Κατά το διάστημα αυτό, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κομμάτι της ιστορίας του Creta Maris μέσα από εκδηλώσεις που θα αναβλύζουν παράδοση, αναμνήσεις, μουσικές και διασκέδαση. Μία γιορτή που θα αναδείξει την αξία των τελευταίων 40 χρόνων, την αξία του Creta Maris. Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες. 
Να τα χιλιάσει!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video