ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΟΞ: Επανεκλογή Ρέτσου και αναβάθμιση Καμπουράκη,...


... Γιαννούλη και Τάσιου 

Συγκροτήθηκε πριν από λίγο σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 22ας Απριλίου 2015. 
Όπως ήταν αναμενόμενο πρόεδρος επανεξελέγη ο Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος είχε διατρανώσει την πρόθεσή του να συνεχίσει για να ολοκληρώσει το έργο του στην Π.Ο.Ξ. 
Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει η σημαντική αναβάθμιση του Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος καταλαμβάνει την θέση του Α' αντιπροέδρου, αλλά και των Μανώλη Γιαννούλη και Γρηγόρη Τάσιου, οι οποίοι καταλαμβάνουν τις θέσεις του Β' αντιπροέδρου και γενικού γραμματέα αντίστοιχα. 
Σίγουρα, πρόκειται για ένα από τα πλέον "δυνατά" διοικητικά συμβούλια που έχουν διοικήσει το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο της ελληνικής ξενοδοχίας, και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία υπό τις σημερινές δύσκολες συνθήκες.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως : 
ΡΕΤΣΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΗΣ Πρόεδρος 
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Α’ Αντιπρόεδρος 
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Β’ Αντιπρόεδρος 
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ΄ Αντιπρόεδρος 
ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Γενικός Γραμματέας 
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΜΗΝΑΣ Ταμίας 
ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας 
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Έφορος Δημοσίων Σχέσεων 
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Μέλος 
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Μέλος 
ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Μέλος 
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μέλος 
Καλή δύναμη σε όλους!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video