ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 215 ημέρες σαιζόν για την Ελλάδα προωθεί η TUI


Παρά το γεγονός ότι το δείπνο στον "Αλέξη" στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου ήταν σε πολύ στενό κύκλο, όπως πάντα καταφέραμε να μάθουμε τα βασικά στοιχεία της τοποθέτησης του Friedrich Joussen, "οικοδεσπότη" χθες και διευθύνοντος συμβούλου της TUI. 
Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές ο όμιλος της TUI προωθεί την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα, με βάση τον σχεδιασμό που είχε ξεκινήσει από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση για 210 έως 215 ημέρες το χρόνο. 
Ήδη φέτος το πρόγραμμα της TUI για Ελλάδα ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. 
Ενδεικτικό της πολύ θετικής στάσης του κ. Joussen, ο οποίος συνοδευόταν από όλο το επιτελείο του, για τον προορισμό Ελλάδα, ήταν η εξής αναφορά σε μια αποστροφή του λόγου του: " ...Greece is an authentic unique destination", συμπληρώνοντας ότι η Ελλάδα είναι στις "top priorities of TUI Group". 
Από την πλευρά της η Έλενα Κουντουρά επισήμανε ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου είναι ένας από τους τέσσερις βασικούς άξονες προτεραιοτήτων της νέας κυβέρνησης και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πρόθεση της ηγεσίας της TUI να προωθήσει την επέκταση της περιόδου, συμπληρώνοντας με νόημα: "Η Ελλάδα μπορεί να έχει Τουρισμό 12 μήνες το χρόνο". Κλέινοντας η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού τόνισε ότι κυβέρνηση και το υπουργείο θα σταθούν δίπλα σε όποιον οργανισμό ή φορέα συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. 
Τον λόγο πήρε ακόμη και ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη ευαρέσκειά του για την επίσκεψη του κ. Friedrich Joussen στην Ρόδο, η οποία είναι και η πρώτη του επίσκεψη με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.
Ο κ. Χατζημάρκος τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νοτίου Αιγαίου και δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις. 
Στο δείπνο παρακάθισαν περίπου 30 άτομα, οι συνεργάτες του κ. Joussen, οι εκπρόσωποι του ομίλου στην Ελλάδα, η υπουργός Έλενα Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου, η αντιδήμαρχος υπεύθυνη για  θέματα Τουρισμού του Δήμου Ρόδου Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ξενοδόχοι συνεργάτες της TUI.  
Όπως αποκαλύψαμε χθες ο Γερμανός CEO θα επισκεφθεί και το νησί της Κω. 
Καλά ακούγονται όλα αυτά...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video