ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με επιτυχία το 6o Porto Carras Pro Am & Open 2015


Το Porto Carras Grand Resort βραβευμένο ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα στα World Golf Awards, φιλοξένησε με επιτυχία το 6º Porto Carras Pro Am & Open 2015 από τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2015. 
Το τουρνουά διοργανώθηκε από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το PGA Greece και την υποστήριξη της Aegean Airlines. 
Ο διεθνής αγώνας γκολφ, που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort, ξεπέρασε τις προσδοκίες, με συμμετοχή 30 ομάδων (120 παικτών από 13 χώρες) ενώ τα συνολικά χρηματικά έπαθλα ανήλθαν σε 14.000 €. Παράλληλα με το τουρνουά ProAm διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Golf, το Ελληνοκυπριακό Κύπελλο Εφήβων με τη συμμετοχή 8 αθλητών από Ελλάδα και Κύπρο.
Στον αγώνα συμμετείχε και ο αθλητής του Ομίλου Golf Porto Carras, κ. Καρακάσης Γιώργος, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της εθνικής βαθμολογίας μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα. 
Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. 
Σχεδιάστηκε το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε το 2003 από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. 
Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά. 
Πλέον του γηπέδου Golf, τo Porto Carras Grand Resort προσφέρει όπως κάθε χρόνο στους παίκτες σε ένα ηλιόλουστο και καταπράσινο γήπεδο, υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία παρεχομένων υπηρεσιών. 
 Το διεθνών προδιαγραφών 18-οπώνν γήπεδο γκολφ με το ήπιο μεσογειακό κλίμα όλο το χρόνο και οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video