ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκίνησε ο Biblio Globus στη Ρόδο


Εγκαινιάστηκε από τον tour operator «Biblio Globus» η τουριστική περίοδος 2015 για το νησί της Ρόδου με δύο πτήσεις από τη Ρωσία και συγκεκριμένα μία από τη Μόσχα και μία από την Αγία Πετρούπολη. 
Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και με τον εισερχόμενο τουρισμό από τη Ρωσία να παρουσιάζει σημαντική μείωση λόγω της υποτίμησης του ρουβλίου και της επιβράδυνσης της τουριστικής οικονομίας που οφείλονται σε έναν μεγάλο βαθμό στις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Ρωσία, ο tour operator «Biblio Globus» εργάζεται εντατικά προς την κατεύθυνση της προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό για τους Ρώσους τουρίστες, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση των αφίξεων από τη Ρωσία.
Για το λόγο αυτό διοργανώθηκε στο διεθνή αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου εκδήλωση υποδοχής των συγκεκριμένων πτήσεων charter, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κυρία Μαριέττα Παπαβασιλείου- Βακιάνη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κύριος Γιώργος Ματσίγκος, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού κύριος Μπάμπης Παλογιαννίδης και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. Σημειώνεται ότι ο tour operator «Biblio Globus» είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους operators που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 
Το 2014 επισκέφθηκαν μέσω του συγκεκριμένου tour operator για τις διακοπές τους στη Ρόδο 80.000 ταξιδιώτες υψηλής εισοδηματικής στάθμης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video