ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρά τις δυσκολίες, ακόμη πάμε καλά...


Παρά το αρνητικό περιβάλλον που δημιουργεί η οικονομική αστάθεια για τη χώρα, η δημοφιλία της Ελλάδας ως προορισμού για την πραγματοποίηση πολυτελών ταξιδιών από ξένους ταξιδιώτες συνεχίζει να κερδίζει έδαφος και τη φετινή περίοδο. 
Ειδικότερα, το Virtuoso που αποτελεί το πλέον γνωστό δίκτυο για πολυτελείς διακοπές στον κόσμο ανακοίνωσε, προχθές, από τη Νέα Υόρκη τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2015. Το δίκτυο κατέταξε την Ελλάδα μεταξύ των χωρών με το υψηλότερο ποσοστό αύξησης για κρατήσεις το φετινό καλοκαίρι. 
Η χώρα μας κατέλαβε την 5η θέση με ποσοστό αύξησης 41%. Οπως αναφέρει στην ανάλυσή του το δίκτυο, το 58% των κρατήσεων για τη χώρα μας πραγματοποιείται από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο.
Ως αγαπημένα νησιά αναφέρει τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Κρήτη και τη Ρόδο. Την 1η θέση στη λίστα κατέλαβε η Αυστραλία με αύξηση 137% και ακολούθησαν η Κίνα με αύξηση 101%, ο Ισημερινός με 84% και η Ισλανδία με 49%. Σε άλλη λίστα του δικτύου με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες βασίζονται στις μελλοντικές κρατήσεις, η Ελλάδα κατέλαβε τη 10η θέση. Την 1η θέση στη λίστα κατέλαβε η Βρετανία και ακολούθησαν η Ιταλία, η Γαλλία, ο Καναδάς, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Νότια Αφρική και η Ιρλανδία. Τα μέλη του Virtuoso που δραστηριοποιούνται διεθνώς στον χώρο των πολυτελών ταξιδιών πραγματοποιούν σε ετήσια βάση πωλήσεις ύψους 14 δισ. δολαρίων. Εξάλλου, η Αθήνα αναδείχθηκε για τον προσεχή Αύγουστο ως ο πιο οικονομικός αστικός προορισμός στην Ευρώπη των Αμερικανών και Καναδών τουριστών από τον οδηγό Travel Hacker που εκδίδει η διεθνής ιστοσελίδα Kayak με βάση τις αναλύσεις από 100 εκατ. αναζητήσεις, οι οποίες σχετίζονται με ταξιδιωτικές εξορμήσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι. Καθημερινή Πηγή:www.dimokratiki.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video