ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προβολή της Θράκης στη Βιέννη


Σε ένα ταξίδι μέσα απο εικόνες, μύθους και γεύσεις, στην ανατολική Μακεδονία- Θράκη, συμμετείχαν αυστριακοί δημοσιογράφοι, διευθυντικά στελέχη των κυριότερων tour operator της Αυστρίας και τουριστικοί πράκτορες, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους γνωστού κεντρικού ξενοδοχείου της Βιέννης.
 Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και την αεροπορική εταιρεία Austrian my Holiday (Austrian Airlines), η οποία συνδέει την Αυστρία με 21 ελληνικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο της Καβάλας.
Η αεροπορική σύνδεση με την Καβάλα, εξυπηρετεί περισσότερο το νησί της Θάσου, η οποία είναι ενταγμένη σε προγράμματα πολλών αυστριακών διοργανωτών ταξιδίων. Η Θάσος προστέθηκε το 2015 στο πρόγραμμα και του νεο – εισερχόμενου, όσον αφορά στην Ελλάδα, tour operator, ΕΤΙ και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση του εν λόγω διοργανωτή και του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας, την Τρίτη 28 Απριλίου. 
Ένας από τους σημαντικούς στόχους των δράσεων του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας είναι η εδραίωση των ήδη γνωστών προορισμών, αλλά και η γνωριμία του αυστριακού κοινού και των επαγγελματιών του χώρου με περιοχές, νησιά και προορισμούς στη χώρα μας που παραμένουν εντελώς άγνωστοι. 
Η ανάδειξη αυτών των προορισμών, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι μέσω διεθνών αεροδρομίων, παρουσίαζει μια θετική δυναμική, καθώς προσφέρει εναλλακτικές προτάσεις στους διοργανωτές ταξιδίων και βοηθά στην καλύτερη πληρότητα των αεροπορικών εταιρειών. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε εκτενής παρουσίαση για τα μνημεία και τα αξιοθέατα της Καβάλας, της Θάσου και εν συνεχεία της Δράμας (αναφορές στην καπνοκαλλιέργεια, τα αρχιτεκτονικά μνημεία του Αυστριακού Konrad de Vilas), της Ξάνθης, της Κομοτηνής, των «δρόμων του κρασιού», των μοναδικών βιοτόπων Νέστου και Έβρου, καταλήγοντας στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και τη Σαμοθράκη. Συνέχεια της εκδήλωσης αποτελεί η προγραμματισμένη για τον Ιούνιο διοργάνωση ταξιδίου δημοσιογράφων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video