ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Mouzenidis Travel: Κοινά πακέτα για Ρωσία και Ελλάδα από τη Σαγκάη!


Κοινά πακέτα για ταξιδιώτες από την Κίνα προς Ρωσία και Ελλάδα προσφέρει από τον Φεβρουάριο του 2015 το ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο «Mouzenidis Travel», μέλος του τουριστικού ομίλου Mouzenidis Group. 
Αυτές τις μέρες η Mouzenidis Travel υποδέχθηκε το τρίτο τέτοιο γκρουπ Κινέζων ταξιδιωτών από την περιοχή της Σαγκάης, το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι του με επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μόσχα και θα ολοκληρωθεί στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, Αθήνα. 
Το Mouzenidis Intour – μέλος του ομίλου Mouzenidis Group - το οποιο ειδικεύεται στον εισερχόμενο τουρισμό στη Ρωσία, έχει ετοιμάσει για τους τουρίστες από την Κίνα ένα πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα. Οι ταξιδιώτες από τη Σαγκάη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Κίνα, θα γνωρίσουν μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, την Μόσχα, θα επισκεφθούν την Κόκκινη Πλατεία, το Κρεμλίνο , το Μαυσωλείο του Λένιν, το Πανεπιστήμιο της Μόσχας, τον κήπο του Αλέξανδρου και το περίφημο Αρμπάτ.
Το ταξίδι συνεχίζεται στην Ελλάδα, όπου οι κινέζοι τουρίστες θα περάσουν έξι ημέρες. Ύστερα από μια θορυβώδη Μόσχα τους περιμένει η όμορφη Κρήτη, η περίφημη Καλντέρα της Σαντορίνης και φυσικά, η Αθήνα με την μοναδική, σε παγκόσμιο επίπεδο, πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. 
Οι τουρίστες από τη Σαγκάη θα επισκεφθούν το παλάτι της Κνωσού, θα απολαύσουν το περίφημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, θα ανέβουν στον κρατήρα του διάσημου ηφαιστείου, θα περιηγηθούν στη Θηρα και στην Οία, θα απολαύσουν ρομαντικές εκδρομές με τις βάρκες , αλλά και με πολυτελείς θαλαμηγούς. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη δυνατότητα οι επισκέπτες να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και την κουζίνα των περιοχών που θα επισκεφθούν και φυσικά τον αυθεντικό ελληνικό τρόπο ζωής και διασκέδασης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video