ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σtο Θρόνο του Ήλιου οι διευθυντές της Ρόδου


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, διοργάνωσε την 2η καλοκαιρινή συνάντηση του στο πολυχώρο Θρόνος του Ήλιου στην πόλη της Ρόδου την Τρίτη 28 Απριλίου στις 21 το βράδυ. 
Τα μέλη του Συλλόγου ξεναγήθηκαν στον χώρο με σκοπό να ενημερωθούν εκτενώς για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, που αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού μας καθώς και για την προώθηση του συγκεκριμένου προϊόντος μέσω των ξενοδοχείων. 
Ο Θρόνος του Ήλιου είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο ψυχαγωγίας που συνδυάζει κινηματογραφική αίθουσα για σινεμά 9 Διαστάσεων και θεματικό χώρο, ιστορικών εκθεμάτων και προβολών.

Είναι το πιο κατάλληλο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό θέαμα για να αρχίσει ο επισκέπτης μας τις διακοπές του στο νησί, αφού μέσα σε 20’ με την πιο τελευταία τεχνολογία θα περιηγηθεί στην πλούσια ιστορία του νησιού μας, με εντυπωσιακά εφέ που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, κινούμενα καθίσματα, καπνό ξηρού πάγου, άνεμο, βροχή, χιόνι, φλόγες, άρωμα. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
Η δημιουργία του νησιού, ο Θεός Ήλιος, ο Κολοσσός, οι Ιωαννίτες ιππότες, η κατάκτηση από τους Οθωμανούς, οι μάχες, οι σεισμοί, το χτίσιμο των πόλεων παρουσιάστηκαν με τρόπο που εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες διευθυντές ξεν/χείων με την παραστατικότητα και την τεχνολογία των 9 διαστάσεων.
Το φουαγιέ με κομμάτια της ιστορίας της Ρόδου και φωτογραφίες αρχείου, τα καλλιτεχνικά εκθέματα αλλά και τον χώρο εκδηλώσεων, χαρακτηρίζουν τον Θρόνο του Ήλιου ως ένα μοναδικό πολιτιστικό κέντρο με πολλές δυνατότητες εκδηλώσεων σε ένα ιστορικό κτήριο στην καρδιά της πόλης.
Όλα τα μέλη δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους με το συγκεκριμένο θέαμα, το οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκέπτονται οι τουρίστες που έρχονται στον νησί.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video