ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μηνύματα συγκρατημένης αισιοδοξίας από τη φετινή IMEX


Καταγράφοντας στοιχεία - ρεκόρ ολοκληρώθηκε και η φετινή έκθεση IMEX (19-21 Μαΐου 2015, Φρανκφούρτη), που χαρακτηρίστηκε από τους διοργανωτές ως η καλύτερη της ιστορίας της. 
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO εκπροσωπήθηκε δυναμικά από τις εταιρίες - μέλη του: AFEA S.A. Travel & Congress Services, Beleon Tours, Active MICE - Mouzenidis Group, Radisson Blu Park Hotel Athens, Rodos Palace Resort Hotel & Convention Center, εκπρόσωποι των οποίων πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό συναντήσεων. 
Σύμφωνα με δηλώσεις του Chairman του IMEX Group, κου Ray Bloom, «περίπου 9.000 "hosted buyers" και επισκέπτες έδωσαν το παρόν στη φετινή έκθεση, συμμετέχοντας σε περισσότερες από 62.000 ατομικές συναντήσεις, παρουσιάσεις περιπτέρων και ομαδικές συναντήσεις. Το 50% μάλιστα αυτών των συναντήσεων περιλάμβαναν κάποιο αίτημα για προσφορά (Request For Proposal - RFP), γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα αυτών των συναντήσεων.
Οι εντυπώσεις των εκθετών και των επισκεπτών ήταν ανάλογες, δηλ. ενθαρρυντικές και θετικές, ενώ πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες είναι ακόμη πολλά υποσχόμενες", όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε. 
Ενδεικτικό της φετινής έκθεσης είναι επίσης το γεγονός ότι πολλοί από τους "hosted buyers" παρέτειναν τη διαμονή τους στην Φρανκφούρτη, ενισχύοντας σημαντικά την τελευταία μέρα της έκθεσης, Πέμπτη. 
Καταλυτικός παράγοντας σε αυτό θεωρείται ότι μεταξύ των 3.900 επιπρόσθετων "hosted buyers" πολλοί ήταν από χώρες όπως Κίνα, Ινδία, Βραζιλία, Αργεντινή, Αίγυπτο και Ισραήλ που συμμετείχαν για πρώτη φορά και έζησαν την εμπειρία της διοργάνωσης από την πρώτη έως την τελευταία μέρα. Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ακόμη ότι φέτος η έκθεση είχε 55 νέα περίπτερα, ενώ 70 προορισμοί επένδυσαν φέτος στο σχεδιασμό και τη δημιουργία νέων περιπτέρων, παρουσιάζοντας εξ' ολοκλήρου νέα εικόνα, όπως η Πορτογαλία, το Ντουμπάι και η Αυστραλία. 
Παρά τους αριθμούς όμως και τη διάθεση αισιοδοξίας από πλευράς διοργάνωσης, η αίσθηση των περισσότερων συμμετεχόντων στην έκθεση από την Ελλάδα, είτε με την ιδιότητα εκθετών, είτε επισκεπτών, ήταν πως η έκθεση φέτος ήταν μικρότερη σε μέγεθος, όπως ανάλογη ήταν και η ροή του κόσμου... 
Τέλος, σημειώνεται ότι από το 2016 η IMEX μεταφέρεται Απρίλιο και συγκεκριμένα 19-21 του μήνα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video