ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Πετάει" η Ελλάδα στο Last minute στην αγγλική αγορά


- +115% η Ζάκυνθος (!!!), +62% η Κρήτη, +47% η Κέρκυρα

Η Ελλάδα και τα νησιά της αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμοί για τους τουρίστες που προγραμματίζουν τις διακοπές τους την τελευταία στιγμή, καθώς υπάρχει αύξηση των συγκεκριμένων κρατήσεων κατά μέσο όρο 58% σε σχέση με πέρυσι σύμφωνα με το “Οn The Beach.” 
Το online ταξιδιωτικό πρακτορείο σύγκρινε τις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 20 Απριλίου και 15 Ιουνίου με τις αναχωρήσεις μετά την 1η Ιουνίου και προέκυψε ότι η Ζάκυνθος ηγείται των “διακοπών της τελευταίας στιγμής” με μία αύξηση 115% σε σχέση με πέρυσι. 
Άλλα ελληνικά νησιά που εμφανίζουν εξίσου καλά νούμερα είναι η Κρήτη (+62%), η Κέρκυρα(+47%), η Κώς (+42%) και η Ρόδος (+30%).
Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής κινούνται ανοδικά και στην Ισπανία με μία αύξηση της τάξεως του 54% σε σχέση με πέρυσι.
Η ανέκαθεν δημοφιλής περιοχή της Costa Brava είναι η “πρωταθλήτρια” Ισπανίας με την εντυπωσιακή αύξηση του 199% το 2014.
Τα τουριστικά θέρετρα στην Costa Blanca γέμισαν απο τουρίστες καθώς αυξήθηκαν κατά 72% οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.
Άλλοι προορισμοί που αποδείχτηκαν δημοφιλείς για διακοπές της τελευταίας στιγμής είναι το Μποντρούμ στην Τουρκία(+75%), oι Βαλεαρίδες Νήσοι στην Μινόρκα(+67%) και η Πάφος της Κύπρου (+35%).
Σχολιάζοντας τα ευρήματα, ο Alistair Daly υπεύθυνος Μάρκετινγκ του “On the Beach δήλωσε:
“Τα δεδομένα από τις κρατήσεις δείχνουν ότι το 2015 θα είναι μια ιδιαίτερη χρόνια για τις διακοπές της τελευταίας στιγμής καθώς πολλοί τουρίστες θα θελήσουν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια για την Ελλάδα το κλίμα ανατρέπεται καθώς οι Άγγλοι τουρίστες εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής.“


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video