ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Sakura: Τα 10 καλύτερα μέρη για να δείτε τις ανθισμένες κερασιές στο Τόκυο.

Κάθε άνοιξη, κυρίως από μέσα Μάρτη μέχρι τις πρώτες μέρες του Μαϊου, η Ιαπωνία ¨ντύνεται" στα ροζ, αφού ανθίζουν οι  κερασιές που υπάρχουν σε όλη τη χώρα! Τα ολάνθιστα δέντρα δημιουργούν παραμυθένιο σκηνικό στα πάρκα των μεγαλουπόλεων. 
Τα 10 καλύτερα μέρη για να δείτε τα ανθισμένα sakura στο Τόκυο:
1. Εθνικός κήπος Shinjuku Gyoen
Περιλαμβάνει περισσότερα από 1100 δέντρα κερασιάς και μάλιστα διαφορετικών ειδών! 

2. Ueno park
Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους επισκέπτες που θέλουν να δουν τα δέντρα, από τον 16ο αιώνα μάλιστα! 

3. Chidorigafuchi
Εδώ μπορείτε να φωτογραφήσετε τα ανθισμένα δέντρα με φόντο το παλάτι. 

4. Sumida park
Κερασιές με φόντο τους ουρανοξύστες! 

5. Inokashira park
Ένα υπέροχο πάρκο με μεγάλη λίμνη. Όταν τα πέταλα πέφτουν σαν χιόνι, καλύπτουν τις όχθες και την λίμνη με ένα ροζ πέπλο. Η αντανάκλαση των δέντρων μέσα στην λίμνη είναι πολύ εντυπωσιακή! 

6. Megurogawa
Περίπου 800 δέντρα βρίσκονται στις όχθες του ποταμού και δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό. Είναι ένα μέρος πολύ τουριστικό με αρκετά μπαράκια και οι επισκέπτες κάθονται μέχρι αργά το βράδυ με τα φώτα να φωτίζουν τα δέντρα.

7. Yoyogi park
Είναι το τρίτο μεγαλύτερο πάρκο του Τόκυο με αρκετές κερασιές και πολύ χώρο για πικνικ. 

8. Κήποι Koishikawa Korakuen
Φτιάχτηκαν το 1629 και είναι ένα από τα παλαιότερα πάρκα της πόλης. Περιλαμβάνει κινέζικα και γιαπωνέζικα τοπία καθώς και πολλές κερασιές. 

9. Κήποι Rikugien
Ξεχωρίζει ένα τεράστιο δέντρο κερασιάς με ύψος 15 μέτρα και πλάτος 20 μέτρα! Δημιουργεί έναν ανθισμένο καταρράκτη που φωτίζεται τη νύχτα και είναι πολύ εντυπωσιακός! 

10. Asukayama park
Καθημερινά λειτουργεί monorail, από όπου οι επισκέπτες βλέπουν τα δέντρα από πάνω! 

Με πληροφορίες από LIVE JAPAN travel guide




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video