ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άλλο ένα Mount Athos Kouzina πέρασε στην ιστορία, γράφοντας ιστορία!!!


Το 4ο Mount Athos Area Kouzina από το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουνίου ανήκει στο παρελθόν… Αλλά, όπως λένε οι διοργανωτές,  μάλλον όχι! 
"Γιατί εμείς θεωρούμε ότι συνεχίζεται. Και συνεχίζεται, γιατί κανείς δεν θέλει να αφήσει πίσω του αυτές τις υπέροχες μέρες και νύχτες που ζήσαμε από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 15 Ιουνίου - κάτοικοι και επαγγελματίες της Προαθωνικής Γής μαζί με τους επισκέπτες φίλους μας απ’ ολόκληρη την υφήλιο. Όλοι μαζί ενωμένοι παραμερίσαμε εγωισμούς και μικροδιαφορές, προκειμένου να ταξιδέψουν παντού και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ασύγκριτες εικόνες και οι στιγμές που δημιουργήσαμε σ’ έναν τόπο που μόνο όποιος τον επισκεφτεί και τον ζήσει μπορεί να νιώσει την ίδια ευτυχία και ευλογία που νιώθουμε εμείς".
Η τιμώμενη ιταλική κουζίνα αποτέλεσε την αφορμή. 
Τα εκπληκτικά τοπικά προϊόντα της ανατολικής Χαλκιδικής σφράγισαν τη γεύση. 
Η συνέργεια, το δέσιμο και η εθελοντική προσπάθεια πεντακοσίων και πλέον κατοίκων συνέβαλαν στην ανεπανάληπτη επίτευξη του φετινού Mount Athos Area KOUZINA : 
• 23 τουριστικές επιχειρήσεις 
• 22 τοπικοί παραγωγοί πρωτογενούς τομέα 
• 9 τοπικοί σύλλογοι 
• 3 επαγγελματικοί σύλλογοι αποτέλεσαν ένα καλοδεμένο σύνολο εκατοντάδων «συντελεστών», κινούμενων γύρω από μία κοινή γαστρονομική συνισταμένη έχοντας στο πλευρό τους την καταπληκτική Ελληνίδα Chef Ντίνα Νικολάου και ακόμη δεκαοκτώ ταλαντούχους chef από το Δήμο Αριστοτέλη. 
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ένωσαν αρμονικά τις δυνάμεις, τις ιδέες και τη δημιουργικότητά τους, για να ξεπεραστεί ο ήδη υψηλός πήχης της περασμένης χρονιάς, βάζοντας «δύσκολα» στη διοργάνωση του επόμενου χρόνου για την οποία το ενδιαφέρον ξένων ταξιδιωτικών γραφείων είναι ήδη δεδομένο. Αψευδέστατοι μάρτυρες των μοναδικών στιγμών,  είναι οι ενενήντα δύο Έλληνες, Ευρωπαίοι και Ασιάτες εκπρόσωποι τύπου και τουριστικών γραφείων που επισκέφθηκαν την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη, ζώντας τη γιορτή και αποκτώντας την εμπειρία μέσα από τις θεματικές επισκέψεις σ΄ ολόκληρη την περιοχή. 
Και καταλήγουν οι διοργανωτές: "Πριν πεντέμισι χρόνια, όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της προ του Άθω περιοχής, λίγοι πίστευαν ότι μπορεί να ζήσουμε αυτό που ζούμε σήμερα. Τώρα πια ο τόπος μας είναι πασίγνωστος στα πέρατα της οικουμένης και εμείς τα μέλη του πιο δυνατά και γεμάτα ενέργεια από ποτέ, συνεχίζουμε να υπηρετούμε τα υψηλά ιδανικά και τις αξίες που γέννησαν τον Οργανισμό μας και τον διατηρούν υγιή και κραταιό".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video