ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρουσίαση της Transavia στη Θεσσαλονίκη


Τις νέες πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Παρίσι παρουσίασε η εταιρεία Transavia στις 4 Ιουνίου στα τουριστικά γραφεία και τους συνεργάτες της στη Βόρεια Ελλάδα. 
Η παρουσίαση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργανώθηκε σε συνεργασία με την Travelport και στόχο είχε να ενημερώσει τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου σχετικά με τις δυνατότητες που δίνει η Transavia στους επιβάτες της Βόρειας Ελλάδας. 
Συγκεκριμένα, η εταιρία εκτελεί ήδη το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Παρίσι τρεις φορές την εβδομάδα από τις 5 Μαΐου και με τιμές που ξεκινούν από 45 ευρώ (για εισιτήρια απλής διαδρομής).
Επίσης, προσφέρει έξι πτήσεις την εβδομάδα κατά τη διάρκεια όλης της καλοκαιρινής περιόδου από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ και με πτήσεις κοινού κωδικού με την KLM για συνδέσεις προς άλλες πόλεις της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και πολλούς ασιατικούς προορισμούς. H Transavia, η εταιρία χαμηλού κόστους, μέλος του ομίλου AIR FRANCE KLM, προσφέρει προγραμματισμένες και charter πτήσεις προς καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς διακοπών, κυρίως στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο από τους σταθμούς μετάβασης (hubs) του Παρισιού και του Άμστερνταμ. 
Οι επιβάτες που πετούν με Transavia έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν και να χρησιμοποιήσουν Flying Blue μίλια σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας. Θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντικό τον σταθμό της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία πρόκειται να διατηρήσει κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ, προσφέροντας τρεις πτήσεις την εβδομάδα. 
Οι πτήσεις της Transavia διανέμονται μέσω συστημάτων κρατήσεων όπως Amadeus, Galileo (Travelport) και Sabre ενώ ήδη από τις 11 Μαΐου εκπροσωπείται εμπορικά από τον όμιλο AIR FRANCE KLM στην Ελλάδα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video