ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα καμπάνια της VISA για την Ελλάδα


- Η Visa σας καλωσορίζει στην Ελλάδα! 

Αυτό το καλοκαίρι θα έχετε πολλούς λόγους να χρησιμοποιήσετε την Visa σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. 
Η Visa ανακοίνωσε τη νέα της καμπάνια σε όλη την Ελλάδα η οποία καλωσορίζει τους τουρίστες από όλη την Ευρώπη που επισκέπτονται τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 
Η Visa σε συνεργασία με την εταιρία Celestyal Cruises και τα Hellenic Duty Free Shops σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε καταπληκτικές εκπτώσεις και αξέχαστα δώρα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας. 
Δεν έχει σημασία αν το ποσό πληρωμής είναι μεγάλο ή μικρό. 
Κάθε αγορά σας μετράει πληρώνοντας πάντα με τη Visa σας κάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές πιο εύκολες και πιο διασκεδαστικές.
Αν είστε ένας επιβάτης των Celestyal Olympia, Celestyal Crystal ή Celestyal Odyssey, μπορείτε να συνδέσετε την Visa κάρτα σας με την κάρτα επιβίβασης σας και να τη χρησιμοποιήσετε για όλες σας τις συναλλαγές σας πάνω στο πλοίο.
Αν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, σας δίνεται ένα «ξυστό» με το οποίο κερδίζετε αμέσως ένα από τα παρακάτω δώρα: 7ημέρες, 4ημέρες και 3ημέρες κρουαζιέρες, θεραπείες spa, δωρεάν Wi-Fi και πολλά ακόμη δώρα. Η προσφορά ισχύει από τις 15 Ιουνίου 2015 έως τις 15 Αυγούστου 2015.
Αν κάνετε αγορές με Visa σε 1 από τα 44 Hellenic Duty Free Shops σε όλη την Ελλάδα, με κάθε αγορά λαμβάνετε αμέσως δύο συμμετοχές στο φετινό Summer Promo Festival των Hellenic Duty Free Shops και μπαίνετε σε κλήρωση για πλούσια δώρα, όπως αυτοκίνητα, κρουαζιέρες, αεροπορικά εισιτήρια και πολλά άλλα.
Η προσφορά ισχύει από τις 15 Ιουνίου 2015 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Ταξίδια

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video